Maén Bal Monaco - ASM: Bakal pamaén ngahianat Jardim? Monaco ngantosan éta - FOOT 01

Saatos tetep kaserang dina usum kamari, AS Monaco ngamimitian taun anyar dina dasar anu sami.

Sanaos akhiratoato kagum, klub Kepala Sekolah masih tiasa henteu. Ilustrasi anyar kalayan eleh ngalawan Olympique Marseille (3-4) Minggu, anu katilu dina lima dinten, ogé dua draws. Dina basa sanés, tim Leonardo Jardim, anu ngagaduhan pertahanan awon tina kajawaraan (tujuan 14 disimpulkeun), henteu meunang usum ayeuna.

Jardim bakal ngarobih rencana na

Palatih Monegasque parantos diancam, sareng henteu ngan ku ultras anu ngaku-Na miang. Dumasar inpormasi ti L'Equipe, Wakil Présidén Oleg Petrov mimiti naroskeun pamaén ngeunaan sési sareng karya Jardim. Kasempetan sampurna pikeun ngahianat palatihna ... Salila ieu, Portugis nyusun rapat krisis Salasa sareng rombongan sareng staf na.

Sarerea sanggup ngosongkeun kantong salami diskusi ieu utamina difokuskeun kana demam pertahanan ASM, ngan 19e League 1. Sabagian pamaén janten nyauran pikeun nyingkirkeun 4-4-2 anu dipaké ngalawan OM pikeun balik kana pertahanan tilu dina sumbu. Parantos ngalih dina Oktober 2018, sateuacan uih deui dina Januari, Jardim bakal ngalakukeun sadayana pikeun nempatkeun unsur na dina kaayaan pangsaéna.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01