Sony sumping ka Olimpiade nganggo terminal PS4

Pamuter Parisian tiasa nguji seueur judul dina konsol bumi Sony di bumi Olympia.

Balung musik pangkolotna di kota Paris nampi, pikeun kagét sadaya, produsén Jepang Sony ti bulan bulan Séptémber ieu nempatkeun bumi, rohangan anu ageung dina dua tingkat, dina warna PS4. Salami soré pagelaran atanapi konsér, salian pikeun ngeringkeun ku rupa-rupa kokotor sareng ngeusian laparana ku selera, éta ogé bakal tiasa senang-senang sareng Sony PS4 dina lisensi anu parantos aya komersil (FIFA 20. Tim Balap Nitro-Bahan Bakar, Street Fighter 5 atanapi Wipeout Omega Koleksi), ogé fitur anyar anu ditilik dina sawangan. Laurent de Cerner sareng Christian Soulabaille, Co-Diréktur naOlympia (milik Vivendi Group), ngécéskeun kaayaan gawé bareng sareng penerbit Jepang: "Asosiasi ieu ngamungkinkeun pikeun ngajalajah masarakat anu ageung PS4. Éta nawiskeun pamiarsa urang pangalaman anu énggal sareng asli, senang sareng interaktif, salami waktos-tombol konci anu aya sateuacan na saatos acara, ogé nalika intermission. Kami bahagia pikeun nguatkeun, babarengan sareng PlayStation, naon, dina unggal pagelaran énggal, mangrupikeun momen anu luar biasa pikeun pamiarsa urang."

PS4 di Olimpiade: Sony hoyong ngarayu masarakat anyar

Philippe Cardon, Wakil Présidén Éropa Kulon sareng Eropa Kidul Sony Interactive Entertainment Éropa, hoyong numbu kana bentuk budaya anu béda dina téater mitos: "Abdi resep yén Olympia parantos sapuk pikeun muka panto urang. Ieu mangrupikeun kasempetan pikeun urang mendakan PS4 ka hiji pamiarsa anu gairah ngeunaan budaya dina tempat anu unik sareng unik. Mitra ieu ogé nunjukkeun sabaraha hiburan budaya anu dirobih pikeun nawiskeun sadayana seueur pangalaman."

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/sony-sinvite-a-lolympia-avec-des-bornes-ps4-327530