Base Ketch Douala, tempat mitis dina layanan inovasi sareng pamekaran sustainable

Kami nyaksian langkung ti batan saheulaan balapan nyata ka arah wirausaha di buana Afrika. Ayeuna, pamuda Afrika langkung langkung motivasi pikeun ngadamel nilai, ngarobih lingkunganana, tapi anu paling penting pikeun ningkatkeun lingkungan hirupna. Ieu anu dipidangkeun bakal hanjakalna nyumponan realitas lapangan. Saluareun kasusah finansial, kurangna latihan anu nyukupan, masalah prasarana timbul sareng acuities. Aya seueur pamuda anu ngeureunkeun cita-cita na sabab mung kurang meja sareng korsi di lingkungan profésional pikeun ngembangkeun bisnisna. Di Kamerun, struktur dukungan pikeun wirausaha inovatif Boukarou diadegkeun ku Jean Patrick Ketcha perenahna di Douala jero basa Ketch ngarayu ku lingkungan anu luar biasa sareng kualitas infrastruktur resepsi. Ruang gawé bareng incubator Boukarou DoualaTapak Ketch perenahna di jantung Ndokoti distrik anu populér di Douala dina daérah 7 Ha. Diantara rohangan héjona, leuweung alitna kalayan langkung ti tangkal 200 béda spésiés, villas, parkir raksasana, fasilitas olahraga, gudang, gedong markas Boukarou ... Dasar Kech mangrupikeun tempat anu unik di ibukota ékonomi Douala . Dasar ieu sakali janten salah sahiji perusahaan panggedéna Cameroonian dina sektor konstruksi diadegkeun ku visioner Jean Ketcha, salah sahiji karya anu terakhir kajantenan nyaéta jembatan Joss megah anu ngahubungkeun bisnis Akwa ka distrik administrasi Bonanjo. Ayeuna, dasar Ketch dibere deui liwat proyék inovatif. Boukarou ngabagéakeun sababaraha perusahaan inovatif anu damel pikeun ningkatkeun kahirupan Kamerun. Diantara perusahaan anu nyéwa rohangan individu sareng incubates struktur dukungan, sumanget kolaborasi nyatu. Di 900 m Boukarou di lawang ka Base Ketch, Perusahaan Milenium Real Estate dipimpin ku pengusaha karismatik, Ghislaine Tessa Ketcha ngembangkeun perumahan ékologis éksténsif sareng murah pikeun nawiskeun kameréa sareng pasar Afrika. Imah ékologis anu diwangun ku Millenium Immobilier di pangkalan Ketch DoualaThe pangkalan Ketch ogé ngajantenkeun unggal minggu warga Douala anu badé kéngingkeun deui ku latihan fisik. Kaéndahan tempat éta sareng énergi positip anu matak ngajadikeun dasar Ketch syuting landmark pikeun seniman berbakat (Charlotte Dipanda, Stanley Enow, Mr Leo, Salatiel ...). Kamari ieu dianggo ngawangun prasarana utama di Kamerun, ayeuna éta di palayanan inovasi, pangwangunan sustainable sareng promosi Kamerun ngora anu berbakat sareng buruh ambisius. WordPress: Abdi resep loading ... Barang anu sami

Artikel ieu mimiti mecenghul di CEO Kamerun