Google_10 _Protection: Sanés ngalakukeun hal ieu 10 di Google, milarian_ sigana kedah ngirangan karugian ageung - VIDEO



Sitara Parveen

#Biharmuraha
#Sitara_Parveen
#google
#News_googIe

Bahaya: Moal milarian hal 10 ieu di Google, anjeun tiasa ngalaman karugian anu beurat.

, Kantor Téknis. Ayeuna, kalolobaan jalma parantos mendakan hal atanapi upami aranjeunna hoyong mendakan inpormasi, urang milarian milarian Google. Naha di bumi, di kantor atanapi di jalan, kami gampil milarian Google dina smartphone, laptop, tablet. Disayogikeun alat ieu ngagaduhan aksés Internét. Tina resep kaki ka lirik lagu karesep, panéangan Google nyaéta pangrojong urang. Dina kaayaan anu sapertos kitu, pamilarian Google ayeuna mangrupikeun bagian tina kahirupan urang sapopoé. Seueur waktos, sababaraha hal ieu ogé dipilarian teu sadar dina Google, anu engké tétéla ngabahayakeun pikeun urang. Dinten ayeuna, urang badé ngobrol ngeunaan puluhan hal tina jinis ieu, anu henteu kedah dipilarian dina Google.

Situs perbankan online

Dina yuswa transaksi digital, urang sering nganjang halaman wéb sareng URL pikeun nganggo jasa perbankan online Google. Iraha anjeun nganggo jasa perbankan online, lebetkeun URL halaman wéb bank resmi. URL halaman wéb resmi di bank disebut dina dokumen anu dikaluarkeun ku bank. Upami anjeun milarian Google kanggo perbankan online, panumbu-panémbong ka seueur situs fishing ogé tiasa diungkabkeun. Upami anjeun klik kana tautan ieu, anjeun bakal ningali portal anu mirip sareng situs wéb bank anjeun. Di dieu, Pas anjeun asupkeun detil bank anjeun, aranjeunna tiasa direbut ku peretas sareng jumlah anu ageung tiasa ditarik tina rekening anjeun.

Nomer palanggan perusahaan

Kaseueuran waktos, urang milarian nomer jasa pelanggan perusahaan atanapi helpline pikeun ngawadul ngeunaan produk na. Peretas ngamajukeun jumlah perusahaan dukun fiksi dina panyungsi Google, anu anjeun tiasa mendakan nalika milarian Google. Pas anjeun nyauran nomer ieu, inpormasi pribadi anjeun tiasa ngahontal peretas. Dina kaayaan anu sapertos kitu, anjeun kedah salawasna nganggo nomer helpdesk anu dituduhkeun dina produk atanapi nomer anu ditunjuk dina website resmi perusahaan.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=e5yrssh-kEo