3 Ubar Madu Ngubaran Alami Fitrah - Ngaronjatkeun Kaséhatan anjeun

Salila parantos usum, résiko nyekel flu mundhak. Janten urang sadayana kedah diserahkeun sababaraha pilihan alami anu efektif pikeun kulawarga. Dina artikel ieu, urang bagikeun sababaraha ubar madu pikeun ngubaran flu.

Naha anjeun terang yén madu alami mangrupikeun antibiotik anu kuat? Hatur nuhun kana kakuatan penyembuhan ieu, dahareun ieu mangrupikeun ubar kuno pikeun nguatkeun sistem imun sareng ngalawan kasakit. Hayu urang tingali sababaraha resep ieu.

Ngadu lebah, antibiotik alami

Madu mangrupikeun tuangeun anu séhat pisan parantos kabuktosan ngagaduhan épék penyembuhan anu pohara kuat virus flu. Ieu penting pisan pikeun ngubaran panyakit ieu sabab antibiotik ngan ukur ngalawan baktéri, sanés virus.

Sumawona, katuangan ieu ogé antioksidan sareng anti radang. Mémang, éta ngagaduhan sipat prebiotik sareng ningkatkeun fungsi kardiovaskular. Gumantung kana jinis madu sareng asal kembangna sareng geografis, nilai gizi sareng sipat utama tiasa bénten.

Nanging, sacara umum, tiasa nyebatkeun yén kadaharan ieu beunghar ku vitamin, mineral, polyphenol, asam amino, protéin sareng énzim. Diantara komponén séjén anu mangpaat pikeun kaséhatan.

Baca ogé: Cara 5 ngagunakeun madu dina pengobatan asma

1. Ngadu kadu sareng kayu manis

Solusi munggaran pikeun madu ngubaran flu pajeujeut pikeun nyiapkeun. Salaku tambahan, rasa na éta enak. Ngan ukur campur sababaraha madu Kayu manis Ceylon tipung kéngingkeun persiapan creamy anu siga siga sirop.

Dina resep ieu, sipat madu ditambah ka anu ieu rupa-rupa kayu manis. Hal ieu dibédakeun ku kualitas antiviral, antibakteri sareng antifungal. Sumawona, hatur nuhun kana campuran ieu, urang ngatur pikeun merangsang awak sareng ngatasi kacapean ciri flu.

bahan

  • Sendok 4 sendok kayu manis bubuk Ceylon (60 g)
  • Sendok 4 madu atah (80 g)

Persiapan jeung dosis

  • Campur bahan 2 sareng simpen kana jar anu disegel. Upami kadu téh susah, anjeun tiasa panas dina bain-marie.
  • Candak séndok unggal dinten dina burih kosong. Sareng, bisi flu, séndok satengah jam sateuacan tiap tuang.

2. Bawang bodas macerated dina kadu

Kadua ubar madu urang pikeun ngarawat flu nyaéta maceration sarengbawang bodas dipercaya. Bawang bodas, anu ngandung allicin, nyaéta kuat pisan pikeun ngalawan virus, baktéri, jamur sareng parasit. Di sisi anu sanés, éta alus teuing nyegah panyakit kardiovaskular.

Disarankeun nyiapkeun ubar ieu pikeun nyegah flu atanapi nyandak éta pas gejala kahiji muncul. Jalan ieu, urang nguatkeun sistim imun urang, nulungan gejala sareng nyepetkeun penyembuhan.

bahan

  • 10 bodas cengkéh (150 g)
  • 7 sendok madu (140 g)

Kamekaran sareng dosage

  • Pikeun ngamimitian, mesék cengkéh bawang bodas sarta motong kana sisan.
  • Tuluy nempatkeun aranjeunna dina jar sareng madu.
  • Cikan macerate campuran ieu di tempat anu poék sareng poék saminggu.
  • Candak séndok téh dina hiji burih kosong. Atanapi upami anjeun ngagaduhan flu, anjeun tiasa nyandak kana séhat 5 sapopoe upami anjeun ngarasa teu ngarareuneun pencernaan.

Baca ogé: 5 Ubat Bawang Putih pikeun Ngubaran Masalah Jarawat

3. Pangobatan kadu: sirop sareng jingga, jahé sareng madu

Madu sareng sirop jeruk mangrupikeun salah sahiji ubar herbal anu paling efektif pikeun ngubaran flu

Tungtungna, urang ngajukeun anjeun sirop kanggo nyiapkeun diri dina cara anu sederhana sareng murah.

Dina hal ieu, urang bakal tambihan kulit jeruk, beunghar vitamin C, anu ngabantuan panyakit pernapasan sareng ningkatkeun pertahanan sacara umum. Salaku tambahan, urang ogé nambihan jahé. Bumbu anu rada lada anu masihan seueur panas pikeun awak sareng anu kapake bisi ny muriang.

bahan

  • Mesek tina jeruk organik 2
  • 1 tepung jahé séndok téh (7 g) atanapi nyiksikan jahé seger (10 g)
  • 6 sendok madu (120 g)
  • 2 cangkir cai atanapi jus jeruk (500 ml)

Persiapan jeung dosis

  • Kulub kulit jeruk sareng jahé dina cai pikeun menit 30.
  • Teras tambihan madu sareng ngantepkeun 15 kulub sababaraha menit deui. Saring sareng ngantep.
  • Tetep dina jar dina kulkas. Dina mangsa flu, nyandak sendok 3 poean di luar tuangeun.

Anjeun ayeuna terang obat madu ieu pikeun nyageurkeun flu. Salaku tambahan aranjeunna ogé meta salaku perlakuan pencegahan pikeun nguatkeun pertahanan. Émut yén ubar panghadéna nyaéta pencegahan anu saé.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/3-remedes-au-miel-pour-traiter-naturellement-la-grippe/