Permaisuri disayogikeun ku Beyoncé salaku panyanyi "legitima dinobel" di Madame Tussauds

La ratu samentawis diganti ku penyanyi lagu-lagu Amerika anu Beyoncé nalika paméran Madame Tussauds di London. Beyoncé nyandak tempat anu pusatna ratu di gigir Pangeran Harry Meghan Markle Kate, Duchess Cambridge sareng Pangeran William. Mindahkeunna ngan ukur kéngingkeun sadinten sareng ratu bakal balik deui kana posisi normal énjing.

Madame Tussauds London ditandaan datangna datangna figurine lilin anyar ti Beyconé ku cara nempatkeun adeganna di tengah ruangan kulawarga karajaan paméran éta.

Dina ngalakukeun éta, panyanyi ngagentos ratu.

Tapi perpindahanna ngan ukur samentawis, Beyoncé ngiringan énjing wilayah musik anu atraksi.

Beyoncé disimpen di antara royal pikeun ngahargaan julukan na "Ratu Bey". "Ku kipas na.

Madame Tussauds London ngumumkeun karakter Beyoncé anu énggal (Gambar: Madame Tussauds London)

Warta karajaan

Ratu parantos diganti ku Beyoncé di Madame Tussauds (Gambar: Madame Tussauds London)

Atraksi mutuskeun yén gerak mangrupikeun cara anu pas pikeun muji "karajaan musik" saatos gelut sejen

Model lilin énggal ieu ngagambarkeun Beyoncé dina dirina "Run The World" pasang aksi sareng ngagem hoodie konéng, kolor denim sareng sapatu luhur dengkul.

Pakéan éta mangrupikeun réplika baju anu ngagem pikeun Beyoncé.

Steve Davies, Manajer Umum Madame Tussauds London, saurna, "Beyoncé mangrupikeun legenda hirup, dilereskeun dinas Ratu Bey ku legén dirina anu peminat sareng insider industri.

Ngan Kate ngabahas kakandungan nalika anjeunna papanggih ka ibu-ibu pikeun kahiji amal (19659016] Beyonce "title =" Beyonce "data-w =" 590 "data-h =" 350 ">

Beyonce nangtung di gigireun Meghan Markle sareng Pangeran Harry sareng Kate sareng Wills (Gambar: Madame Tussauds London)

Beyonce

Beyoncé ngadamel mogok 'Aturan dunya' (Gambar: Madame Tussauds London)

Beyonce

Beyoncé bakal dipindahkeun ka daérah musik énjing (Gambar: Madame Tussauds London)

Penyanyi éta, dipirig ku salakina Jaz-Z, tukeur nasihat parenting ku anggota kulawarga karajaan.

Datangna karakter anyar mangrupikeun heula modél Beyoncé anu ngiringan atraksi anu disohor sa dunya.

bakal diumumkeun ka Madame Tussauds di Las Vegas Oktober

Minggu kamari, Madame Tussauds London tuncit parahu dina misahkeun Meghan Markle sareng Pangeran Harry .

Meghan Markle Pangeran Harry

Beyoncé tepang sareng Meghan Markle sareng Pangeran Harry di perdana Raja Singa t bulan (Gambar: Madame Tussauds London)

{% = o.title%}

Meghan dikaluarkeun tina kamar karajaan sareng sisi Harry pikeun angkat

Anjeunna nangtung di deukeut The Beckhams, Tom Hardy sareng Priyanka Chopra Jonas, tapi sigana yén Duchess dikirim deui ka sisi salakina.

Tapi duchess dikirim deui ka salakina dua minggu ka tukang.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express