Jean-Paul Belmondo duka: sahabat na Charles Gérard tilar dunya dina

Jean-Paul Belmondo ngaliwatan siksaan anu dahsyat. Sobat dalitna sareng acolyte siah, aktor Charles Gerard, pupus dina Kemis 19 Séptémber dina yuswa 96 taun. "Pupusna aktor Charles Gerard, aktor karesep Claude Lelouch sareng sobat dalit ti Jean-Paul Belmondo", dibébaskeun wartawan ti juru basaAFP. Pikeun sababaraha minggu, anjeunna dirawat di rumah sakit sanggeus niup ageung kacapean, sakumaha anu kaungkap Ici Paris. Kaseureuh pisan ku kaséhatan balad na, Jean-Paul Belmondo henteu angkat tina imahna teras didatangan anjeunna, "Pupusna sanger" kanggo anjeunna. "Teras Jean-Paul ceurik, nyalira", confided salah sahiji baraya na Bébel.

Di rumah sakit saprak Agustus 26, Charles Gerard parantos maot ngantunkeun sobatna mangpoe mangtaun-taun tapi ogé karir anu lami di gigirna. Kaseueuran anu bijil, anjeunna ngahutang Claude Lelouch. Laksanakeun peran diréktur diréktur, anjeunna ogé némbak barengan Jean-Paul Belmondo sababaraha kali: utamina dina The Incorrigible de Philippe de Broca, The Sato de Claude Zidi, Pulisi atanapi Thug et Guignolo de Georges Lautner. Charles Gérard sareng Jean-Paul Belmondo patepung liwat tinju, markisa umumna. Sareng saprak taun 70, aranjeunna ngan ukur dipisahkeun: nalika aktor parantos ngajelaskeun yén bakal ngangkat Paul Belmondo.

Ti saprak Rabibochés - anjeunna kantos salah anu pangheulana angkat ka bedo Bebel saatos stroke di 2001 Teu aya anu ngitung penampilan umumna dugi ka tukang. The 18 Juli kamari, dua babaturan kasebut nyandak pose kalayan seneng-seneng salami tinju ... gala, kitu deui. Kusabab rumah sakit sobat réréncangan na, Jean-Paul Belmondo mudik deui ka rumah sakit dimana anjeunna aya. Dina kalimahna, anjeunna dirojong ku Jean Dujardin, anu masihan balesan Charles Gerard di Kafir, dina 2012. Sumawona, juru tina Artist dina gancang hayang mayar upeti ka anjeunna. "Wilujeung tukang charlot kuring", anjeunna nyerat dina Instagram, pikeun caption tina gambar aktor anu leungit. Hariwang pikeun masa depan, baraya Jean-Paul Belmondo ku sabab kitu - sapertos biasa - ngablokir di anjeunna sareng ngabantosan anjeunna maotna pupusna "Adi kadua".

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/jean-paul-belmondo-en-deuil-son-meilleur-ami-charles-gerard-est-mort-a-l-age-de-1025020