Parios endog endog Babi anu saé di Google pikeun ulang taun acara 25 - BGR

Sateuacan ulang ulang taun 25th tina debut sitcom klasik 90 dina Néglasari Friends - Dileupaskeun 22 Séptémber 1994 - urang nembe diajar awal taun ieu yén séri anu dipikacinta bakal ninggalkeun bumi anu ayeuna pikeun streaming Netflix sareng ngalih ka streamer HBO Max anyar WarnerMedia.

Berita ieu parantos nyababkeun kasurupan anu katebak dina média sosial sareng diantara para peminat anu masih gaduh seueur raos sayang pikeun séri ieu, sakumaha dibuktikeun ku kanyataan yén segelintir épisode anu populér bakal datang. ka bioskop pikeun salempang sareng ulang taun 25 kalima dina Minggu. Ogé ngalaksanakeun kalakuan sareng ngabagi cinta pikeun séri: Google Search, anu ngagaduhan sababaraha babaturan bertemakan anjeun tiasa mendakan ayeuna. Sareng di dieu kumaha anjeun ngalakukeun.

1. Milarian " Babaturan babaturan ". Ieu bakal nembongkeun kotak anu anjeun tiasa tetep tiasa katingali ningali kecap sareng frasa anéh sareng pamakeanana ti séri.

sumber gambar: Google

2. Anjeun tiasa mendakan endog sesa endog nganggo milarian Google pikeun tiap ngaran karakter Friends . Watak Courteney Cox Monica Geller, salaku conto, éta nyurung-nyurung ngeunaan hal-hal sapertos beberesih, anu bakal ngingetan anjeun upami milarian Google kanggo nami karakterna. Di sisi katuhu halaman hasil pamilarian pikeun "Monica Geller" anjeun bakal ningali sabun sabun. Pencét dina éta, teras bolu bakal ngahirupkeun sareng "ngabersihan" halaman.

3. Salah sahiji ieu pikeun anjeun anu émut pamandangan ieu dimana Ross nyobian nempatkeun korsi dina tangga na terus-teror ngagorowok "Swivel!" Milarian "Ross Geller", maka ka katuhu tina hasil pamilarian, klik kana tombol sofa. Anjeun bakal ngadanguna ngagorowok "Swivel!" Upami sora parantos diaktipkeun, maka halaman hasil pamaluruhan anjeun bakal digulung. Anjeun tiasa neruskeun cara kieu dugi ka ikon sofa rusak, sareng anjeun bakal ngupingkeun Ross tunggara anjeunna henteu nyangka hal-hal anu bakal balik deui.

sumber gambar: Google

4. Phoebe, Rachel, Chandler sareng Joey ogé gaduh endog Easter sorangan. Milarian "Phoebe" sareng anjeun tiasa ngaklik gitar di sisi katuhu kanggo nguping (sareng ningali animasi anu sami) lagu tina Kaseudeuh Ucing . Milarian dina "Chandler Bing" bakal ngungkabkeun animasi Yasmine sareng Dick, sedengkeun "Rachel Green" nampilkeun grafik sirah Rachel anu anjeun tiasa klik pikeun ngakses halaman hasil Gambar Google kalayan gambar "The Rachel ". teukteukan buuk akrab.

Akhirna, milarian "Joey Tribbiani". Klik kana pizza dina halaman hasil pamilarian pikeun ningali gambar tina rupa-rupa jinis pangan. Saur Joey, "Joey henteu ngabagi tuangeun!"

Éta salawasna pikaresepeun ningali Google ngubur endog Easter dina milarian gaya perusahaan. saleresna dijantenkeun taun ieu sanés sanés budaya pop sapertos ulang 80th ulang tina Wizard of Oz siga datangna tina Avengers: Endgame di bioskop .

Sumber gambar: Carlos Perez / EPA-EFE / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR