Diskusi Transfer: Barca bakal ngiringan Rakitic, Vidal sareng Umtiti di jual seuneu dina Januari

Jandéla pangiriman lénis pangpentingna Éropa ditutup, tapi henteu telat parantos ngantosan dugi ka Januari ! Klik di dieu pikeun ningali pamindahan panganyarna sareng jaga anjeun atos on gosip panganyarna dina ieu

Sadaya pangiriman utama salse | Révisi transper Éropa

Barca bakal ngaluncurkeun penjualan seuneu dina Januari

Sanaos jandéla pangiriman masih aya langkung ti tilu bulan ti dibuka deui, Barcelona parantos nyiapkeun proyek pikeun taun énggal, tapi laporan dina Marca nyatakeun yén raksasa Catalan bakal masihan prioritas penjualan tinimbang kanggo mésér dina Januari

Kasaimbangan buku-buku tetep dina agenda Barca sareng penjualan kedah réngsé sateuacan ahir taun fiskal klub, 30 Juni, anu hartosna para pamimpin camp Nou bakal ngaluncurkeun usaha énggal pikeun ngajual éta trio senior Ivan Rakitic Samuel Umtiti et Arturo Vidal salami jandela transfer Januari

tapi ménéjer Ernesto Valverde ngaku yén lebet di tengah Barca, dimana tujuh pamaén ayeuna bersaing tilu tempat dina juara kamar mesin La Liga.

Upami upami penjualan ageung dilakukeun dina akhir taun, moal tetep aya anu sumping dugi panto.

Liverpool Malen di

Football saur Liverpool awas ti striker well-off PSV Eindhoven Donyell Malen .

20 taun anu lami nyéépkeun usum dina bentuk serum, nyetak salapan tujuan dina kaulinan 12, kalebet rasio tujuan leuwih-tujuan dina Eredivisie. Internasional Walanda ogé ngagaduhan bentukna dina adegan Éropa saatos ngadaptar kameunangan 3-2 tim na di Sporting Lisbon di Liga Europa dina Kemis wengi.

Formulir ieu parantos ngawartosan pamimpin Liga Premier, anu milari pusat-payun anu ngora pikeun bersaing Roberto Firmino .

PSV kedah kéngingkeun kauntungan anu saé dina pamuter anu anjeunna ditandatanganan kirang ti sajuta pon sakedik dua taun ka pengker Malen milih uih deui ka negaranya saatos dua taun dina akademi Arsenal.

Mustafi sok dina méja

Bek Arsenal Shkodran Mustafi nolak nampik harepan Uni Émirat Arab, najan uih deui ka pamulangan latihan 1945 Gunner, 3-0 kéngingkeun Eintracht Frankfurt Kemis.

Jérman disimpen dina daptar pamindahan ku Unai Emery saatos kampanye anu nguciwakeun waktos, tapi saatos London Utara gagal mendakan pembeli nalika usum panas, pamaén 27 yuswa tetep dina tempat éta.

Tapi urut lalaki Valencia tetep isin ngeunaan masa depanna di klub na, tapi saur anjeunna moal nyieun bising upami anjeunna mutuskeun dina pilihan na. masa depan aya di tempat sanés. A balik ka Jerman bakal janten tujuan favorit upami anjeunna ninggalkeun Liga Premier.

Mustafi bébéja surat poean : "Upami klub Jerman ngagaduhan kapentingan sareng pantes, kuring terbuka pikeun éta. "

Ketok ikon

- Klub Liga Villareal badé ngadaptarkeun striker FC Salzburg Takumi Minamino nurutkeun Football . Internasional Jepang parantos nyetak tujuan 10 dina ngan ukur dalapan pertandingan dina musim ieu sareng anjeunna tetep 18 sasih di kontrak anjeunna di Austria.

- The panonpoe ceuk Watford ngaharepkeun ngéléhkeun tim Championship Hull City Championship kalayan daptar tandatangan muda Swedia Kevin Harletun . Neruskeun 19 nyaéta latihan di Hull sateuacan kontrakna tamat di Malmo, tapi Hornets parantos parantos asup kana lomba kanggo pamuda internasional Swedia.

- Sumber dina kaca Saur abdi pamilik Arsenal, Stan Kroenke parantos nambutkeun artos nyalira di bandung pikeun kabeungharan transfer usum panas - tibatan modél stand-alone na klub anu biasana, nunjukkeun poténsi shift dina strategi transfer jangka panjang klub. . Arsenal nyéépkeun waktos di usum rendah, khususna pikeun mésér na Nicolas Pepe di Lille pikeun jumlah £ 72m.

- saurang panyerang Jerman anu ngalaman Alexander Meier nyaéta dina jalan ka A-League, numutkeun AAP . Tilas béntang Eintracht Frankfurt ayeuna di transit ka Australia, dimana anjeunna bakal ngadaptarkeun ka Wébers West Markus Babbel.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/blog-transfer-talk/story/3947415/transfer-talk-barca-to-offload-rakiticvidalumtiti-in-january-fire-sale