Jieun akun Facebook - Tips

Pikeun ngamangpaatkeun Facebook, anjeun écés kedah ngadaptar ku nyieun akun. prosedur basajan pisan.

Facebook mangrupikeun jaringan paling populér di dunya. Pikeun ngiringan, saukur ngadaptar, tina browser wéb atanapi aplikasi mobile. Prosesna gancang sareng gratis. Urang bakal detil éta nganggo browser wéb dina komputer, tapi operasi sami pisan dina aplikasi pikeun smartphone atanapi tablet.

Eusian bentuk pendaptaran

  • Buka browser wéb anjeun biasa sareng buka alamat di [Facebook www.facebook.com]]. Anjeun otomatis sumping di halaman Facebook Facebook dina basa Perancis.
  • Upami diperlukeun, nampi cookies.


  • Di éta daérah prasastieusian widang anu diperyogikeun sareng nami anjeun, nami anjeun anu munggaran - anjeun tiasa pasang ngaran mewah upami anjeun hoyong, tapi anjeun moal langsung dikenal ku babaturan anjeun - alamat email anu leres atanapi nomer telepon - anu bakal janten identifier unik - sareng ngulang operasi sawah upami ditingali deui, teras lebetkeun kecap akses - rumit tapi teu diinget.
  • Teras asupkeun tanggal lahir anjeun, maka keletik kotakna pakait sareng gender anjeun.
  • Pikeun salse, klik tombol héjo prasasti.

Ngahasilkeun pendaptaran

  • Saatos sababaraha detik, halaman anyar némbongan anjeun ngalebetkeun kode konfirmasi.
  • Upami anjeun parantos nunjukkeun alamat email, buka email anjeun sareng tiron kode kanggo nempelkeun kana lapangan sareng pastikeun konfirmasi. Upami anjeun parantos nunjukkeun nomer telepon, anjeun bakal nampi kalayan SMS.


  • Saatos validasi, halaman halaman Facebook anjeun ditembongkeun. Sanaos anjeun henteu gaduh rerencangan, éta henteu kosong bahkan nawiskeun anjeun sababaraha bongbolongan pikeun kanyaho - anu anjeun leres-leres teu malire di waktos ieu!
  • Upami anjeun merencanakeun asup ka akun anjeun dina komputer anu sami sareng browser anu sami, anjeun tiasa milih, sakumaha anu diusulkeun, pikeun login tanpa otomatis sandi - éta bakal émut - ku ngaklik gambar profil anjeun.


  • Paralel, anjeun nampi email ti Facebook anu nyarioskeun ka anjeun ngeunaan anu munggaran dilakukeun, mimitian ku ngeusian profil anjeun. Anjeun ngagaduhan kapentingan dina masihan sababaraha inpormasi - henteu langkung seueur, utamina! - ku kituna urang tiasa ngidentipikasi anjeun sareng mendakan anjeun langkung gampang.

Tambihkeun poto profil

Pikeun ngatur halaman anjeun khusus sareng ngamungkinkeun kontak anjeun pikeun gampang ngenalkeun anjeun, disarankeun pikeun nambihan gambar profil.


  • Jang ngalampahkeun ieu, klik nami kahiji anjeundi luhur halaman. Halaman profil anjeun ditampilkeun sareng, ti mimiti, Facebook nawiskeun anjeun nambihan poto. Ieu tiasa janten potrét, tapi gambar naon waé - simbol, gambar, bentang jsb. - satuju, sabab hormat aturan jaringan sosial - euweuh anu teu sopan, khususna. Émut yén gambar ieu, anu bakal muncul di gigireun nami anu saé sareng anu munggaran, bakal dianggo pikeun ngidentipikasi anjeun. Anjeun tiasa ngalangkungan operasi ieu dina waktos ieu ku ngaklik tombol anu nami anu sami. Upami teu kitu, klik OK murni vallider.
  • Jandéla na némbongan. Pencét kana tombol + Impor poto.

Kotak dialog dibuka sareng anjeun ngan ukur kedah ngotéktak hard disk anjeun atanapi médien gudang anu sanés pikeun milih gambar anu anjeun pilih. Mastikeun.


  • Sakali poto diunggah, panci bakal némbongan dina jandéla sareng pilihan pamotongan. Séred salib ka tengah gambar di pigura.
  • Anggo geser horisontal di handap poto upami diperyogikeun pikeun ningkatkeun atanapi nurunkeun tingkat zum.
  • Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa nambihan saringan poto, téks atanapi stiker ku ngaklik tombol ngarobah.
  • Nalika anjeun wareg dina hasilna, klik dina tombol anu catetan. * Saatos ngadaptar, poto anjeun némbongan dina miniatur, di beulah kénca luhur kaca Facebook anjeun, di gigireun nami anu munggaran sareng terakhir.

Catet yén halaman anjeun - "témbok" anjeun, dina jargon Facebook - bakal nyebat kanyataan yén anjeun parantos ngarobih gambar profil anjeun.

Anjeun tiasa, dina cara anu sami, ngarobih spanduk luhur halaman anu aya gambar anu bakal anjeun janten "panutup foto". Unsur murni hiasan waktos ieu, tapi anu bakal ngagambarkeun alam semesta pribadi anjeun.

Kaluar log ti akunna

Akun anjeun diciptakeun. Anjeun tiasa ngantunkeun halaman Facebook ku nutup tab anu aya dina panyungsi anjeun, atanapi, langkung saé, ngaleupaskeun ku ngaklik segitiga saeutik, di luhur, di katuhu, dina spanduk luhur, teras asup Out dina ménu anu bijil. Tapi émut pikeun nambihan halaman anjeun ka paporit browser anjeun pikeun gampang deui deui.

  • Pikeun lebet engké, anjeun kedah uih deui ka halaman Facebook sareng nunjukkeun dina widang anu leres, nami pangguna sareng kecap konci anjeun.

Panggihan sareng nganggo sadaya facets dina jaringan sosial

Anjeun masih kedah ngalengkepan profil anjeun, milarian kenalan (kulawarga, babaturan, kolega, sareng sajabana) pikeun ngawangun daptar réréncangan - nami umum anu diserahkeun dina Facebook ka sadaya kontak anjeun, naon waé sipat nyata anjeun Hubungan - sareng pikeun ngabagikeun warta, inpormasi, karep, perasaan, poto sareng pidéo dina témbok anjeun atanapi anu sanésna. Pikeun mendakan sareng nganggo sadayana aspét jaringan sosial, kami ngajak anjeun konsultasi kana sababaraha lembar-lembaran anu parantos kami komitmen pikeun Facebook, sareng janten daptar ieu sanés rélatif.

Facebook: kumaha éta jalanna?

Damel halaman Facebook

Ngarobih sandi Facebook anjeun

Blokkeun batur dina Facebook

Langsung offline di Facebook

Janten ukur survey di Facebook

Ngatur kontes dina Facebook

Hapus akun Facebook

Artikel ieu mimiti mecenghul di TLC