Nyiapkeun mandi 4 pikeun ngalambatkeun suku - Ningkatkeun Kaséhatan anjeun

Parobihan ngadadak dina iklim, turun naik hormon sareng kurang asuh tiasa karandapan dina kaayaan suku anjeun. Faktor-faktor ieu mangaruhan kagaringan kulit anjeun, salian masalah sanés sapertos penampilan mycosis, jagung sareng kulit anu dicétak. Naha anjeun hoyong terang kumaha nyiapkeun mandi pikeun ngalambatkeun kaki?

Sanaos pedikur biasa tiasa ngabantosan tetep suku lemes lemes, persiapan mandi sering ogé tiasa janten pilihan anu saé pisan. Ieu henteu ngan saukur ngaleungitkeun sél maot, tapi ogé pamandian promosikeun rélaxasi otot nalika anjeun bosen. Ulah ngantosan sateuacan nyobian aranjeunna!

Mandi 4 pikeun ngalunaskeun suku

Hatur nuhun kana sipat sababaraha bahan asal-usul alam, urang tiasa ngembangkeun kamar mandi supados suku langkung lembut langkung endah. Aplikasi na ogé idéal pikeun lega tegangan saatos dinten langkung beurat, atanapi pikeun nyegah sél paéh anu muncul dina suku anjeun.

1. Mandi pikeun ngalembarkeun suku: cuka sareng minyak almond

Tambahkeun cuka apal saeutik sareng minyak almond ka cai mandi pikeun suku. Anjeun bakal nguntungkeun tina seueur sipat. Mimiti cuka mantuan pikeun ngahambat tumuwuhna inféksi jamur sareng baktéri, sahingga nyegah inféksi.

Di sisi séjén, l 'minyak almond gaduh pangaruh pelembab anu ngabantosan merangan kagaringan di daérah ieu. Ku jalan kitu, babarengan. ieu unsur 2 ngabantosan sél pikeun ngahapus tina mayit sareng ninggalkeun suku sapertos anyar.

bahan

  • 1 / 2 cup tina cuka apel apel (125 ml)
  • 4 cangkir cai panas (1 liter)
  • 2 sendok minyak almond (30 ml)

siap-siapna

  • Pikeun mimitian, éncér cuka apel dina liter cai panas.
  • Teras tambah minyak almond sareng gaul.

Kumaha cara ngamangpaatkeunana pikeun ngaleungitkeun suku?

  • Tumpuh suku anjeun dina campuran ieu, salami 15 dina menit 20.
  • Malikan deui tindakan ieu 2 kali saminggu.

Ogé baca: Dupi anjeun ngagaduhan telepon dina suku anjeun? Milarian solusi ieu 100% alami

2. Mandi nganggo uyah laut, baking soda sareng minyak lavender pikeun ngalunaskeun kaki

Diantarana nambihan kulit suku, resep ieu santai sareng nyegerkeun deui. Aplikasina 2 atanapi 3 kali saminggu nurunkeun perasaan tegangan dina suku sareng ningkatkeun sirkulasi. Salaku tambahan, éta ngaleungitkeun sél paéh sareng ngabantosan kulit tetep bersih sareng lancar.

bahan

  • 4 sendok uyah laut (60 g)
  • 6 sendok natrium bikarbonat (90 g)
  • 10 pakait tinaminyak atsiri lavender
  • 6 cangkir cai (hiji liter sareng satengah)

siap-siapna

  • Mimiti, panaskeun gelas cai.
  • Lajeng, nalika aya dina suhu anu lumayan pikeun kulit, tuang kana baskom sareng tambah uyah, baking soda sareng minyak.

Kumaha carana make?

  • Celepkeun suku anjeun dina campuran ieu kanggo menit 20.

3. Mandi pikeun ngalunkeun suku sareng lempung

Perawatan anu didamel-lempeng pikeun ngalunkeun suku

Memang liat dianggo dina kosmétik alam kusabab sipat -na pikeun ningkatkeun kaséhatan kulit. Dina hal anu khusus, éta ngabantosan ngaleungitkeun jagong sareng ngirangan ayana sél paéh. Di sisi anu sanésna, gizi anak tembus kulit sareng masihan penampilan anu séhat.

bahan

  • Sendok 6 uyah Inggris (90 g)
  • 6 cangkir cai panas (hiji satengah liter)
  • 1 sendok leutik minyak wort St. John (7 ml)
  • 1 / 2 cup liat kosmetik (100 g)

siap-siapna

  • Mimiti, tuang uyah Inggris kana baskom sareng cai haneut.
  • Teras tambahkeun minyak wort St. John sareng lempung kosmetik.

Kumaha carana make?

  • Saatos nyampur bahan, lebetkeun suku anjeun dina baskom pikeun 20 menit.
  • Anjeun tiasa ngulang tindakan 3 ieu saminggu sakali.

Tempo ogé: Larutan alami 3 pikeun ngaleungitkeun bau bau sendal anjeun

4. Mandi jédi sareng oksigén pikeun ngalembarkeun suku

Ieu mangrupikeun pamandian terapeutik ieu anu kami nyarankeun pikeun ngalembarkeun suku. Éta disusun ku jahé sareng hidrogén péroxida. Rumusna nyuda radang sareng nyeri upami aya tegangan atanapi overwork, salian ngaleungitkeun kasasar sareng kagaringan anu kaleuleuwihi.

bahan

  • 2 sésana taneuh jahé (40 g)
  • Sendok 6 hidrogén péroxida (90 ml)
  • 6 cangkir cai (hiji liter sareng satengah)

Persiapan pikeun ngalembarkeun suku

  • Mimiti, panaskeun gelas cai dugi ka ngahontal suhu anu lumayan pikeun suku.
  • Tuluy tuang cai kana baskom.
  • Tungtungna, tambahkeun jahe sarenghidrogén péroxida.

Kumaha carana make?

  • Rendam kaki anjeun pikeun 15 atanapi 20 menit.
  • Sakali waktos ieu parantos naék, garing aranjeunna leres sareng sesa.
  • Malikan deui mandi 2 atanapi 3 kali saminggu sateuacan angkat.

Anjeun ngagaduhan aranjeunna sukuna garing atanapi kasar? Naha anjeun badé reureuhan sukuna nalika anjeun sumping di bumi? Jadi ulah ragu pikeun nyobaan salah sahiji mandi ieu sareng sipat terapi. Manfaatna pikeun soften kaki bakal ngémutan anjeun!

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/4-preparations-de-bains-pour-adoucir-les-pieds/