Tips 8 pikeun ngencengi pori dilated - Ningkatkeun Kaséhatan anjeun

Pikeun alesan éstétika sareng harga diri, seueur jalma anu milari metode pikeun ngencengi kulit pésta. Sanaos sacara umum mangrupikeun masalah anu matak bahaya, ayana tiasa nunjukkeun teu saimbang dina kelenjar sebaceous sareng robahan hormonal.

Aranjeunna sering dipendakan dina daérah "T" rupi, anu pakait sareng tarang, irung sareng gado. Nanging, aranjeunna ogé tiasa katingali dina pipi sareng daérah anu sanésna kulit. Konsékuansi utama nyaéta pimples jarawat sareng blackheads.

Salaku tambahan, sabab dipirig ku produksi kaleuleum sebum, aranjeunna ngadamel ngagurilap kulit sareng diabaikan. Untungna, aya sababaraha rekomendasi sareng obat anu tiasa ngaminimalkeun aranjeunna pikeun masihan corak anu anyar sareng parobihan. Naha masalah ieu ngaganggu anjeun?

Tips pikeun tightening pori dilated

1. Ngalakukeun beberesih anu lengkep

Léngkah munggaran dina tightening pori dilated nyaéta ngadopsi rutin beberesih sapopoé nganggo produk anu cocog. Mémang, kulit wajah langkung saé tibatan paréa anu sanésna sareng meryogikeun perlakuan anu henteu ngarobih pH na.

  • Dina raraga nyingkahan masalah ieu, éta penting pikeun milih sabun sareng losyen gumantung kana jinis kulit urang.

Ogé maca artikel ieu: 5 masker pameunteu pikeun wajah anu radang

2. Anggo produk exfoliating

Penggunaan teratur produk exfoliating mangrupikeun salah sahiji solusi anu pangsaéna ngalawan lemak kaleuwihan anu mangaruhan pori-pori kabuka. Hatur nuhun kana sipat astringen sareng detoxifying, aranjeunna idéal pikeun ngaleupaskeun résidu anu ngawangun komédo.

Sanaos anjeun tiasa nganggo anu diical di apoték sareng toko kosmetik, éta ogé resep ngagunakeun anu asalna alam. Anu penting tetep émut yén aranjeunna kedah diterapkeun sacara 2 kali saminggu. Kusabab kaleuwihan, aranjeunna tiasa counterproductive.

3. Kalebet obat kuat rai dina rutin anjeun

Aplikasi poéan tonik raray parantos janten salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun nutup pori ageung sareng ngalawan pimples. Perawatan jinis ieu ngaleungitkeun gajih anu disimpen dina beungeut kulit sareng ngatur pH.

Di sisi anu sanés, berkat eusi sulam sareng bahan anti radang, aranjeunna idéal pikeun nyingkirkeun kamacetan sareng tanda-tanda sepuh prématur. Kontribusi gizi maranéhanana ngabantosan kaderisasi sél sareng penyembuhan.

4. Anggo batu és kanggo ngencét pori anu dilebur

Terapi és nyaéta pilihan anu hébat pikeun ngeureunkeun pori-pori ageung tanpa nganggo seueur artos kanggo pangobatan mahal. Tiis mantuan ngirangan ukuranana sareng nyayogikeun pangaruh "tensor" anu ngagabungkeun flaccidity sareng kedutan.

Nyatana, épék ngabandingkeun kana sababaraha tonik konvensional, sabab éta ogé ngirangan gajih. Nanging, aranjeunna kedah dianggo kalayan dirawat, dibungkus kuen, sabab agrésif.

5. Ningkatkeun gizi

Salah sahiji alesan pangobatan raray gagal nyaéta henteu boga kabiasaan dahar anu hadé. Kukituna, upami tujuanna nyaéta pikeun ngencengi pori-pédah sareng ningkatkeun penampilan kulit. penting pikeun nyieun sababaraha koréksi dina dahareun.

  • Konsumsi gula, lemak jenuh sareng karbohidrat basajan kedah dugi
  • Sabalikna, daging langsing, séréal sakabeh sareng buah sareng sayuran

6. Ngaronjatkeun konsumsi cai

Sanaos kulit dehidrasi katingalina garing sareng kusam, konsumsi cai rendah ogé nganyenyeri kulit berminyak atanapi terbuka. Cairan penting ieu aub dina prosés anu penting pikeun pangaturan produksi sebum sareng ngaleungitkeun sél paéh.

7. Panawaran madu

Tumbuk tiasa diketang ku ngalamar madu kana kulit

Madu gaduh sababaraha aplikasi kosmétik anu pantes pikeun dieksploitasi. Atuh kanggo eusina énzim, unsur renik sareng antioksidan, nya éta salah sahiji produk alami anu paling saé pikeun ngajaga ramo nonoman anjeun sareng tanpa disampurnakeun.

  • Dina kasus khusus ieu, éta ngaleungitkeun sél maot tina beungeut kulit sareng ngencengi pori-pori pikeun nyegah blackheads
  • Éta ogé gunana ngalawan serangan anu disababkeun ku sinar panonpoé, sabab promosi regenerasi sareng ngaleupaskeun kaduruk

Tempo ogé: 5 masker sareng lidah buaya pikeun nyegah kedutan

8. Panawaran masker pikeun ngencengi pori-pédah anu dimekarkeun

Topeng homemade mangrupikeun pelengkap anu saé pikeun ngaleupaskeun résidu sebum sareng nutup pori. Nanging, anjeun kedah milih resep anu leres jalma anu ngandung sanyawa lemak henteu kapake pisan.

Upami masalah nyababkeun bubuka pori, jerawat atanapi jarawat, langkung saé milih anu diciptakeun sareng bahan astringents sareng tukang bersih. Sababaraha pilihan anu pikaresepeun:

  • lempung
  • Dukun Hazel
  • camomile
  • Mélon atanapi samangka
  • strawberries
  • Kaseur alamna
  • green tea
  • oat
  • Endog bodas

Naha anjeun sering dilali pori? Janten, turutan tips ieu. Sakumaha anjeun tiasa tingali, aranjeunna gampang pisan pikeun nerapkeun sareng gaduh dampak anu positif kana relief ckaayaan ieu. Janten, upami anjeun hoyong kulit anu langkung lembut sareng langkung séhat, jaga waé.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/8-conseils-pour-resserrer-les-pores-dilates/