Solusi di bumi kanggo ngaleungitkeun "Kancing Kuning" - Ngaronjatkeun Kaséhatan anjeun

Kuku konéng méré urang teu diabaikan. Sanés ngan ukur kana panangan urang, tapi ka sadayana penampilan urang. Ngagaduhan leungeun anu beresih, kuku anu beresih sareng séhat hartosna anjeun janten jalma anu rapih. Éta sababna kami milih nunjukkeun ka anjeun dina tulisan ieu kumaha pikeun ngaleungitkeun rasa sasar tina kuku anjeun.

Henteu aya Rahasia. Ieu mangrupakeun persiapan alami anu ngan ukur bakal épéktip kalayan disiplin anu ketat sareng pangropéa rutin tina kuku anjeun.

Naha urang ngagaduhan kuku konéng?

Aya anu tiasa panginten yén penampilan warna konéngish anu henteu pikaresepeun ieu disababkeun ku ngagunakeun kuku kuku, tapi masalah ieu ogé tiasa janten akibat tina gangguan kaséhatan leutik.

Perlu dicatet yén sababaraha panyakit diwujudkeun ku kuku konéng. Diantarana:

  • Defisit gizi: kakurangan gizi jawab penampilan paku konéng. Tingkat protéin anu rendah, mineral atanapi vitamin pisan goréng pikeun kasehatan anjeun. Hal ieu penting pisan pikeun nyertakeun vitamin A sareng B, kalsium, beusi sareng séng dina dahareun sadidinten
  • Masalah kaséhatan: seueur gangguan ngakibatkeun penampilan paku konéng. Gangguan ieu tiasa setrés, gizi anu kirang atanapi disfungsi ati, diantarana. Ku kituna, penting pikeun kaséhatan anjeun pikeun nyanghareupan rutin sadidinten anu aman
  • Suung: ieu mangrupikeun unsur anu sanés pikeun warna konéng anu pikaresepeun dina kuku anjeun. Aranjeunna nyekel dirina gampang pisan; di tempat umum atanapi ngan saukur ku kontak sareng jalmi anu terkontaminasi. éta suung nembus via retakan mikroskopis teras nyebarkeun kana sagala kuku. Pikeun nyingkahan nyekel éta, jaga suku sareng tangan anjeun di tempat anu lembab sapertos kolam renang sareng gim.
  • Éta ogé pantes pikeun ngeureunkeun haseup, ulah nganggo ngagosok kuku kadaluwarsa, pikeun ngala nganggo kuku palsu atanapi gél palsu sareng henteu nganggo sapatu ditutup

Kumaha nyingkahan warna konéng anu teu dipikahoyong?

Aya tuangeun 3 pikeun ngabantosan anjeun di dinya. Ieu mangrupikeun produk anu urang sadayana canggih ti mana urang tiasa nyiapkeun préparasi homemade anu lengkep bakal ngaleungitkeun kakuatan dina kuku urang. Ieu mangrupakeun solusi alam anu anjeun tiasa nyiapkeun di bumi sareng saha tindakan anu bakal gancang sareng efektif!

Bahan penting 3 pikeun nyiapkeun imah anu efektif ngalawan kuku konéng

1. limun

Lémon ngandung énzim anu méré éta kabisa pikeun ngabersihan permukaan anu mana waé. Lémon sering dianggo dina ngabersihan produk sabab ngabantosan ngaleungitkeun grease sareng bau. Salaku tambahan, éta ngagaduhan bedana salaku antiseptik anu kuat sareng antifungal.

  • Pikeun ngahontal persiapan, éta perlu ngagosok potongan jeruk dina kuku. Upami nyeri atanapi upami bau goréng muncul, kami nyarankeun ngagunakeun swab katun atanapi katun. Jus lemon kedah diidinan damel ngeunaan 15 menit, teras bilas ku cai haneut
  • Solusi sanésna mangrupikeun kuku dina jeruk nipis pikeun 10 atanapi 15 menit. Teras anjeun kedah ngosok aranjeunna nganggo sikat brém lemes, teras bilas aranjeunna sareng tungtungna, pikeun nyegah kulit teu garing, nerapkeun pelembab. Henteu ngan ukur solusi ieu bakal ngabantosan anjeun ngaleungitkeun warna konéng kuku anjeun, tapi ogé bakal masihan aranjeunna langkung caang

Ulah sono: Milari naon kuku anjeun nyarioskeun ngeunaan anjeun

2. Cuka bodas atanapi cuka cider

Cuka mangrupikeun produk anu, salian ngaluarkeun hue konéng, nguatkeun sareng ngabersihan kuku. Cai mibanda sipat antifungal. Dina cara anu sami, upami tugas dina kuku anjeun disababkeun ku ngagosok kuku, cuka bakal ngabantosan supados ngaleungit.

  • Persiapan homemade saderhana pisan: tuang cai haneut sareng cuka bodas atanapi cider dina mangkuk, dina babandingan anu sami
  • Kasejak suku anjeun atanapi leungeun anjeun salami 15 dina menit 20. Teras anjeun kedah meuseul kuku anjeun, tegalan kalayan anduk sareng trikna bakal dimaénkeun! Perawatan kudu dilakukeun 2 kali saminggu, salami minimum bulan 1

Lajeng maca: Ngubaran sinusitis kalawan cuka apel

3. baking soda

Ieu mangrupikeun salah sahiji agén pemutihan anu paling hadé anu dipasihkeun ku alam urang. Éta ogé exfoliator anu alus anu bakal nulungan anjeun ngaleungitkeun sagala najis kana panangan sareng suku anjeun.

  • baking soda kedah dicampur sareng cair pikeun ngadamel témpél ngalamar dina kuku
  • Pikeun persiapan persiapan homemade, anjeun kedah nyampur hiji sendok minyak zaitun, jus tina jeruk nipis sareng baking di mangkuk
  • Teras anjeun kedah ngalamar persiapan di kuku ku sikat sareng ngantep sahenteuna sahenteuna 10 menit. Sakali menit 10 tos réngsé, bilas ku cai. Anjeun kedah ngulang 2 ieu sakali saminggu dugi ka tugas-tugas ngaleungit

Ubar alami ngalawan kuku konéng ngajelaskeun sareng produk anu disebatkeun di luhur

Panawaran sababaraha obat bumi ngalawan kuku konéng

bahan

  • 1 sésana baking soda (9 g)
  • ½ séndok téh minyak zaitun (7,5 ml)
  • ½ sudu roti cuka bodas (7,5 ml)
  • Jus dua jeruk

Persiapan jeung Aplikasi

  • Campur kabéh bahan dina mangkok dugi ka gaduh konsistensi keusik anu bakal ngiringan sareng ngabersihan kuku
  • terus kalayan sikat sidik anu lembut, panawaran persiapan kuku dina gerakan ketel. Cikan kanggo maksimal menit 15, teras bilas ku cai
  • Tungtungna, panawaran pelembab atanapi minyak pikeun nyegah kulit teu garing
  • Ulang deui prosés dugi penampilan konénged kuku anjeun ngaleungit

Persiapan ieu kedah dianggo sacara spontan, résiko nyababkeun épék sabalikna anu diperkirakeun. Upami ragu, konsultasi ka spesialis.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/solutions-maison-pour-se-debarrasser-de-laspect-ongles-jaunes/