Saatos minggu 12 "kakandungan", dokter ngabéjaan yén anjeunna henteu ngagaduhan orok dina beuteungna tapi kanker - HEALTH PLUS MAG

Pengumuman kanker sering sesah sareng meryogikeun seueur kakahian anu ahli sareng pasien, kusabab kekerasan éta nyababkeun nyeri teu kaébat kanggo anu kapangaruhan sareng jalma-jalma di sakurilingeun. Naon anu terjadi nalika iklan ngiringan berita saé sapertos kakandungan anu bakal datang? Awéwé ngalaman tuangeun ieu numutkeun kaca.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE