Déklarasi MASSIF: E-ACARA CAMEROON RECRUITS SEVERAL PROFILES

Pikeun nguatkeun staf ieu sareng salaku pambuka pikeun buka dua (02) agénsi anyar di wilayah Littoral sareng Kulon, agénsi komunikasi acara E-EVENTS sacara réa recruiting.

Anjeun ngagaduhan paling taun 33 di 01 Oktober 2019

Anjeun gaduh Baccalaureate sareng seueur deui

Anjeun dinamis sareng ambisius

Anjeun bakat sareng resep nyumponan tantangan anyar

Anjeun gaduh presentasi fisik anu hadé sareng kasobaan moral

Anjeun resep gaul sareng hoyong ngiluan tim ngora sareng avant-garde

terus

Adressez votre dossier de candidature à Monsieur le Directeur Général de E-EVENTS CAMEROUN à l’adresse e-mail (en un seul envoi) : eeventscamer@gmail.com

Daptar lowongan:

Operator kaméra / pidéo pidéo

Dulang animator

Desainer Grafis / Desainer Grafis

Pro Fotografer

Penjualan & Marketing Manager

Webmarketteur

Kanggo nerapkeun?

Berkas aplikasi lengkep kalebet:

Surat motivasi (halaman maksimal 1) nyebat judul judul dina obyék;

Salinan Kartu Idéntitas Nasional atanapi Paspor;

Kurikulum Vitae Anjeun (halaman maksimal 3);

Photocopies diploma diala;

Larapkeun ayeuna sareng masihan dorongan pikeun karir anjeun.

Kanggo inpormasi salajengna:

Manajemén anu diayakeun rekrutmen

e-mail : eeventscamer@gmail.com

Telepon (Whatsapp hungkul): + 237 694 058 131