MEMBANGUNKAN AKAUN AKSUN P

tawaran proyek

Akuntan (M / F)

Posisi dumasar kana: Douala

Posisi nyandak: Pas mungkin

Jenis: permanén

Gaji: Numutkeun profil

Jumlah posisi anu sayogi: 04

pausahaan

ITGStore mangrupikeun integrasi jasa, integrasi jasa sareng perusahaan infrastruktur IT anu dumasar di Kamerun, operasi di pasar Kamerun, subregional, sareng Afrika Kulon. Salaku bagian tina kagiatanana, ITGStore mangrupikeun:

  • Akuntan 01
  • Akun 01 Bayar
  • Akuntan 01 akuntan
  • Perbendaharaan akuntansi 01

gambaran proyék

Tanggung jawab anjeun:

  • Manajemén aliran sareng baki
  • Manajemén Hubungan Bank
  • Manajemén tunai
  • Perawatan transaksi akuntansi
  • Penyediaan dokumén pakait
  • Rekonsiliasi akun sareng perjanjian kasaimbangan
  • tagihan
  • Manajemén administrasi sareng fiskal
  • Panutup rekening periodik sareng taunan
  • Pembiayaan
  • Pelacak anggaran
  • Tuturkeun analitis
  • ngalaporkeun

keureutan ditéang

  • Diploma / Kualifikasi: Bac + 2 dina Akuntansi sareng Manajemén
  • Anggo sampurna software akuntansi
  • Pangetahuan alus dina ngokolakeun manajemén, kauangan, manajemén IT
  • Pangetahuan hadé ngeunaan perpajakan bisnis
  • Pangetahuan ngeunaan téknik sareng aturan manajemén tunai
  • Pangetahuan ngeunaan téknik sareng aturan akuntansi biaya sareng umum

Disangka kualitas

  • kajembaran ati
  • Usaha dina tekenan
  • Janten ketat sareng pragmatis
  • Kasadiaan sareng kapasitas kerja anu kuat
  • Kapasitas organisasi sareng perencanaan
  • Panasaran sareng kaahlian mikir kritis pikeun nganalisis nomer
  • Bijaksana sareng rasa karusiahan
  • gawe babarengan
  • Hormat ngeunaan wates waktu

Pikeun nerapkeun, kirimkeun ka email emploi@itgstore-consulting.com pang anyarna kana 05 Oktober 2019.