PENTAKSIRAN: STRUKTAN PANALANGAN DIDAFTAIAN DIDRIKA

Rekrutmen di Kamerun gratis, Waspada lamun biaya mayar sareng henteu pernah ngirimkeun artos ku transfer éléktronik (MOMO atanapi OM)

URGENT - Pariwara distribusi Kadaharan Afrika 02

AFRICA Dahareun Dahareun SA ayeuna milarian markasna di Douala:

02 STORES

Ditempelkeun ka Dinas Operasi, storekeeper bakal tanggung jawab pikeun:

- Sadar gerakan fisik éntri sareng éntri saham;

- Ngaoptimalkeun waktos loading sareng ngabongkar

- Ngurangan rugi stok (rusak sareng rusak);

- mastikeun arsip dokumen saham;

- Ngawasi pawangsa anu aya dina tugasna sareng saha anjeunna ngajawab.

kagiatan

Tuturkeun prosedur anu aya hubunganana sareng manajemén inventaris;

• Cék patuh (Kualitas sareng Kuantitas) sadaya barang asup kana gudang / gudang tina prosedur di tempatna;

• Laporkeun sagala sengketa / anomali ka Inventori Manager sareng stakeholder (Akuntan, Pasokan, Kontrol internal) pikeun ngabalikeun duit sareng pamutahiran rékaman;

• Optimally ngatur sareng mindahkeun kumpulan pikeun nyiptakeun gudang tempat anu énggal;

• Piceun produk di saham nurutkeun FIFO / FEFO;

• Laksanakeun tugas anu berhubungan sareng inventaris, kalebet inventory tracking sareng batch labelling;

• Ngajaga catetan / dokumén / notebook sareng sadaya dokuméntasi anu dipikabutuh pikeun mastikeun tingkat inventaris sareng ngajaga kontrol inventaris;

• Ngawasi sareng koordinat penanganan stok, parangkat pindah sareng perbaikan alit anu diperyogikeun di toko;

• leres ngatur toko sareng toko barang-barang di toko;

• Nyimpen produk patuh sacara misah ti anu henteu patuh;

• Ngajamin kasalametan, kabersihan toko sareng kualitas produk di bursa;

• inventile mingguan ngeunaan inventor téoritis sistem ku saham fisik; atanapi nyegerkeun gerak saham sistem sareng dokumen sahamna ti toko;

• ilubiung dina inventaris fisik sareng menerkeun bédana inventaris;

• Koordinat sareng ngawas kagiatan kagiatan pawang;

• Ngahasilkeun transaksi inventory sareng transaksi dina sistem sacara real waktos sareng online;

• leres arsip rékaman sareng dokumen saham dina lemari arsip;

• Ngayakeun tugas anu sanés ditugaskeun ku hirarki

keureutan

Minimal tina BTS atanapi sarimbag dina akuntansi atanapi logistik;

Boga 3 taun sareng langkung seueur pangalaman di toko, manajemén inventaris sareng akuntansi;

Gaduh penguasaan téknik pasokan;

Mibanda pangaweruh akuntansi sareng manajemén inventaris;

Gaduh pangaweruh damel ngeunaan software manajemén inventaris (sapertos ERP, GESCOM, jsb);

Boga pikiran analitis kalayan kamampuan ngalaksanakeun itungan matematik anu akurat;

Boga kaahlian komunikasi tinulis sareng lisan;

Boga kompeténsi dina data entry, analisa sareng manajemén;

Boga perhatian ka detil sareng kamampuan pikeun ngatur ngatur waktu;

Berkas aplikasi: CV, surat panutup

Tarikh Akhir: Salasa 1er Oktober 2019

Envoyez votre dossier de candidature à : recrutement@africafooddistribution.com

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!