CATETAN DAFTAR DENGAN ADVANS CAMEROON

Rekrutmen di Kamerun gratis, Waspada lamun biaya mayar sareng henteu pernah ngirimkeun artos ku transfer éléktronik (MOMO atanapi OM)

Kami Recruit: Agen Ejen Advans point.

Dina kontéks kabutuhan ékspansi dina situs anu henteu katutup, Advans Cameroun ngaluncurkeun kampanye rekrutmen agén pikeun agén-agén anu hoyong janten pasangan dina nyebarkeun jasa titik Advans.

KOMPOSISI DOSSIER

Panyuwunan pikeun kerjasama ditugaskeun ka Jasa Layanan Kauangan;

Peta lokasi kagiatan anjeun atanapi sababaraha toko

Salin kartu kartu identitas nasional promoter kagiatan éta

file pajeg upami sayogi.

PROFIL CARI.

Gaduh kagiatan komérsial dina sumbu anu nyanghareup jalan gede atanapi di pasar;

O Lereskeun senioritas sahenteuna 6 bulan dina kagiatan anjeun

. O Atuh daék memperbédogkeun bisnis anjeun.

Kirim file anjeun ka agénsi Akwa kami, balang bunder atanapi cabang Advans sanés jaringan kami

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!