Sumber Kardinal Ngunggahkeun Dolar Dolar 17,6 pikeun Proyék Namdini

(Ecofin Agency) - Perusahaan pertambangan Cardinal Resources, aktip di Ghana dina proyék emas Namdini, ngumumkeun minggu ieu yén éta ngahasilkeun 17,6 juta dolar. Pengumpulan dana mangrupikeun hasil tina pami saham ku pamiarsa na 117,40 juta pilihan didaptarkeun anu tamat dina ahir bulan Séptémber.

"Perusahaan éta pisan resep jumlah ageung pilihan anu didaptarkeun, anu sacara signifikan nguatkeun neraca kasaimbangan sareng masihan kalenturan langkung ageung pikeun ngalaksanakeun kagiatan tinangtu, sapertos pindah gancang ka arah pamekaran emas sareng produksi. pikeun proyék gedé Namdini urang »saur Kemis Archie Koimtsidis (gambar), CEO.

Sumber Kardinal ngawangun sababaraha ranjau di Namdini sanggup menangani 9,5 juta ton bijih per taun. Lisénsi pertambangan kalebet kana proyék Bolgatanga anu nyertakeun kira-kira 660 km² di Ghana timur laut.

Baca ogé:

05 / 09 / 2019 - Ghana: Tilas eksekutif Barrick anu namina pikeun namina proyek emas Namdini

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.agenceecofin.com/or/0310-69770-ghana-cardinal-resources-leve-17-6-millions-de-dollars-pour-son-projet-namdini