Urang sunda urang sunda breed "mutant" babi ukuran biruang kutub - BGR

Patani selalu-terusan usaha pikeun maksimalkeun hasil, naha éta ngiringan barisan jagong anu sanés di sawah atanapi ngumpulkeun sapi ternakan, tapi para patani babi di China leres-leres ngadorong tingkat anyar. nurutkeun Bloomberg sababaraha patani hog di nagara éta parantos ngangkat satona ka nagara anu ampir teu dipikanyaho, sareng aranjeunna gajih. Harga babi ayeuna di luhur di seueur nagara sawareh kusabab kasakit anu gancang nyapu kebon sareng seueur sato. Ayeuna, peternakan hog séhat ngabéréskeun pikeun nganyatakeun paménta sareng nampi hargana pikeun sato-satona salaku bonus.

Ladang Pang mangrupikeun perusahaan anu lumayan leutik, tapi babi ageungna salawasna nampi jumlah anu ageung, anu langkung ageung ngajual langkung seueur 10 000 yuan, sakitar 1 400 dolar. Ieu mangrupikeun jumlah artos anu ageung pikeun kebon-peternakan leutik, sareng para patani pangbadagna di daérah parantos nyatet éta sareng fokus kana sato anu langkung ageung.

Salaku nagara pulih tina pangaruh muriang babi anu nyusahkeun sato-sato sapertos kitu, harga kamungkinan bakal stabilkeun sakedik, tapi trendi nuju nyababkeun babi anu langkung ageung panginten bisa aya waé. Sakali patani mimiti fokus kana produksi ternakan langkung ageung nalika beternak, balikna henteu hungkul, éta ogé tiasa sapertos dirobih.

Ieu écés henteu hartosna kanggo kaséhatan sato. Nalika babi janten langkung gemuk sareng ngahasilkeun ngahasilkeun, sato sigana bakal janten langkung henteu pikaresepeun kusabab struktur rangka na organ internal teu mertahankeun diwangun pikeun galur.

Sumber Gambar: Hieu Dinh / AP / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR