Nalika Putri Diana ngaku momen anu saéna "nembus haténa" sateuacan nikahna

Sateuacan panganten parantos nikah, Charles, Pangeran Wales sareng putri Diana anu parantos hadir dina batu. Charles sareng Diana aya pangawasan tetep kusabab gosip-badé hubunganana.

Tapi aya moment anu khusus nalika Putri Diana nyebatkeun yén anjeunna ngarasa gumbira pisan dina hubungan anjeunna sareng raja.

Charles ngumumkeun pertunanganna ka Putri Diana dina bulan Pebruari 1981.

Teu lami saatos pertunanganna, dina ahir Maret, Pangeran Charles damel wisata karajaan ka Australia sareng Selandia Anyar.

Sateuacan angkat, Diana angkat ka istana sareng Charles. pamitan.

Putri Diana ngungkabkeun hiji moment anu saé sanubari manah na (Gambar: Getty)

Charles-diana-kawinan (Gambar: Getty)

Nalika aranjeunna dugi, teleponna mimitian ku Camilla di tungtung anu sanés.

Numutkeun ka Diana, Camilla hoyong bérés. wilujeung sareng Charles. [19659004] Daripada ngupingkeun éta paguneman, saur Diana, anjeunna rumangsa kedah dipaksa kaluar tina rohangan.

Saur anjeunna sapuluh taun ka hareup yén momen parantos "ngejat manah".

MACA DEUI: Kaget Pangeran Pangeran William dina kuéh ulang taun Putri Diana

Charles-diana-warta

Numutkeun Diana, Camilla hoyong ngucapkeun pamit ka Charles (Gambar: Getty)

Anthony Holden, panulis biografi Pangeran Charles, "Charles: A biografi", ngajelaskeun sakedap dina bukuna.

Anjeunna nyerat: "Anjeunna nangis sabab menit kamari waé nyalira sareng pangeran di karaton parantos

"Nya éta Camilla, anu badé damel perpisahan nyalira.

"Pagunemanana jadi lembut yén Diana ngarasa kapaksa ninggalkeun.

AJA MISS [19659023] Royal Wedding: Anggota kulawarga Royal Anu Ngalanggar Peraturan dina Nikah Aranjeunna
Pangeran Harry: Kumaha Adipati Sus Sex Terus Warisan Diana
Duka di karajaan: Elton John ngungkabkeun kunaon anjeunna bingung sareng Diana

kurnia-Kurnia

Putri Grace of Monaco, ogé dikenal salaku Grace Kelly, ngingetkeun ka Diana ngeunaan naon-naon anu bakal datang (Gambar: Getty)

putri diana-warta

Diana indit ka istana nganggo Charles pikeun pamitan ka anjeunna sateuacan angkat ka Australia (Gambar: Getty)

"Waktos na," saur anjeunna sapuluh taun ka hareup, "kuring ngejat manah. "

"Kénca waé dina kakosongan Istana Buckingham, anjeunna lebet kana turunna yén anjeunna henteu pernah leres-leres bakal pulih dina sataun lima belas taun perkawinan. "

Sakali kawinan parantos réngsé, anjeunna ngungkabkeun anu dipikahoyong.

Saur anjeunna, "kuring sono ka putri-putri ku éta anu kuring hoyong uih deui. calik sareng seuri sapertos sateuacan, nginjeum baju sareng nyarioskeun perkawis hal konyol, ngan janten aman deui dina cangkang kuring. "[19659034] Royal Family Tree" title = "Royal Family Tree" data-w = "590" data-h = "1082">

Royal silsilah (Gambar: EXPRESS.CO.UK)

Éta ogé raja anu séjén anu ngingetkeun ka Diana yén nalika pasangan anu nikah, kaayaanana ngan ukur parah.

Putri Grace of Monaco, ogé dikenal salaku Grace Kelly, parantos ngingetkeun ka Diana ngeunaan naon anu bakal kajadian nalika aranjeunna nampi papacangan di Goldsmiths. Balé di London.

Dina resepsi éta, Diana nganyatakeun haténa ka Grace sareng ngawartosan anjeunna ngeunaan salaki hareup sareng tekanan pers.

Charles Camilla

Charles sareng Camilla ngeureunkeun nikah sababaraha taun saatos pupus Diana (Gambar: Getty)

{% = o.title%}

Rahasia kabukti janten pangrénét anu hadé sareng ngabebaskeun Diane anom sareng peringatan keras.

Saurna, "Tong hariwang.

"Badé parah! "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express