Roland Le Binguiste: "Hatur nuhun ka Arafat Dj, Hatur nuhun ka anjeunna anu nampi bédana ieu"

Produser mimitina tina Arafat Dj, Roland The Binguiste mangrupikeun jalma anu dipercaya dina Houon Angel Didier. Éta, nuju ka awal taun 2000 kalayan judul "Jonathan".

Lajeng, lalaki janten pamuter utama dina showbiz Ivorian. Nampi bédana khusus dina dinten Minggu kamari dina upacara Primud pikeun padamelan anu anjeunna dilakukeun pikeun budaya Ivorian, Roland Le Binguiste ngahatur nuhun Gusti. Lajeng, anjeunna mayar upeti anu saé pikeun Arafat Dj:

Baca ogé: Hadiah Khusus Arafat Dj, juara Primud d'Or ... Molare ngajelaskeun pentingna

"Kuring ngucapkeun hatur nuhun ka Gusti pikeun hadiah ieu sareng hususna ageung nuhun ka Arafat Dj. Hatur nuhun ka anjeunna anu kuring nampi bédana ieu. Saurang lalaki anu gedé haté, legenda anu katukang pisan ka urang "saur, digentos, e panarima.

Stéphane Kokoa

Anjeun bakal resep

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/people/actu/roland-le-binguiste-merci-a-arafat-dj-cest-grace-a-lui-que-jai-recu-cette-distinction