Olahan Rosemary 3 pikeun ngurus rambut anjeun - Perbaikan Kaséhatan anjeun

Upami anjeun teu pernah ngémutan babagan nganggo rosemary pikeun ngurus rambut anjeun, anjeun leungit dina ubar alami anu tiasa ngabantosan anjeun mulangkeun aranjeunnapikeun malikeun radian na malah pikeun ngubaran rupa-rupa masalah kulit sirah. Kanggo alesan ieu, tepang sareng kami, sésana artikel ieu, persiapan Rosemary 3 anu bakal ngantep anjeun kéngingkeun kauntungan ieu sareng seueur deui.

Kauntungan rosemary pikeun ngurus rambut anjeun

Milih rosemary pikeun ngurus rambut mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna anjeun tiasa damel sabab éta gaduh kauntungan anu béda. Salah sahijina, anu ngingetan tulisan éta Ulikan botani sareng farmasi pikeun produk kosmétik sareng skincaremangrupa yén éta ngarangsang ngembangkeun rambut.

Salian leungitna rambut atanapi kaleungitan kapadetan anu biasana mangrupikeun kaayaan anu paling umum dina pangeusi dunya. Rosemary mangpaat pisan pikeun ngurus rambut dina kasus anu mana tekenan manifests sorangan dina cara anu sanés, contona, dina bentuk dermatitis.

Sakumaha tulisanna nunjukkeun Rosemary (Rosmarinus officinalis L.): ulasan ngeunaan kagunaan non-kuliner narosemary ngabogaan sipat antiseptik, penyembuhan sareng merangsang pikeun kulit sirah. Ku cara kieu, éta melegkeun sareng ngamungkinkeun tatu pikeun nyageurkeun.

Olahan Rosemary pikeun ngurus rambut anjeun

Ayeuna anjeun terang kumaha rosemary tiasa ngabantosan rambut anjeun, kami bakal ngabantosan anjeun mendakan kumaha anjeun tiasa ngadamel persiapan anu béda pikeun ngamimitian ngaraosan sagala kauntungan tina tutuwuhan ieu

1. Minyak Rosemary

Minyak Rosemary mangrupikeun produk anu anjeun badé dianggo meuseul kulit sirah. Sanaos produk ieu tiasa mésér, anjeun tiasa ngalakukeun éta ngan di bumi.

  • Candak rosemary sareng nempatkeun kana wadahna.
  • Eusian wadahna ka luhur sareng minyak zaitun.
  • Hayu campuran marinate salila sabulan.
  • Wadahna kedahna di tempat anu poék, garing.
  • Saatos waktos anu diresmikeun, nyaring minyak éta.

Sakumaha anjeun tingali, nyiapkeun minyak butuh sababaraha waktos. Upami anjeun henteu gaduh, anjeun tiasa ngagaleuh minyak rosemary. Dina hal ieu, pastikeun yén 100% alami.

Baca ogé: Ngubaran Leungitna Rambut Sareng Ubat Rumah Tangga

2. Cai Rosemary

Ieu mangrupikeun persiapan saderhana: cai Romawi. Anjeun tiasa nyemprotkeun dina rambut anjeun saatos mandi unravel. Cai ieu ogé bakal ngirangan leungitna rambut sareng anjeun tiasa nerapkeun éta langsung dina kulit sirah.

  • Nyiapkeun a infus rosemary.
  • Ngenalkeun sababaraha cabang rosemary kana cai.
  • Hayu cai kulub.
  • Sakali parantos dugi ka ngagolak, kedah dipareuman.
  • Sakali leuwih tiis, saring cai teras nempatkeun kana vaporizer.
Anjeun tiasa ngadamel persiapan rosemary pikeun ngurus rambut anjeun

3. Obat kuat rosemary

Anjeun parantos nyiapkeun cai minyak sareng rosemary. Hal anu terakhir anjeun butuh: tonik rosemary. Pikeun éta, anjeun peryogi cai sareng minyak. Campuran anu kuat pisan yén rambut anjeun bakal perhatikeun.

  • Dina sakitar satengah liter cai ngagolak, tambahkeun 5 sendok cai rosemary sareng 10 tetes minyak.
  • Anggap kénging dicampur, tanpa ngeculkeun cai anu lengkep.
  • Anjeun tiasa nerapkeun éta kalayan urut lampu dina kulit sirah.

Obat kuat ieu bakal mawa kanyamanan pikaresepeun kana kulit sirah anjeun lamun kakurangan tina gatalis kusabab dermatitis. Tapi, éta ogé bakal ngabantosan ningkatkeun rambut sareng nguatkeun akar dina bisi kaleungitan rambut anu kaleuleuwihan.

ngajalajah: 6 lotion toning sareng homemade pikeun kulit bersih, terang

Konsistensi dina aplikasi olahan rosemary

Kusabab rosemary mangrupakeun cara alami pikeun ngubaran rambut sareng kulit sirah. penting pikeun konsisten pikeun ningali pangaruhna katingali. Rekomendasi ieu ogé valid pikeun krim, masker sareng produk anu sanés.

Salaku tambahan, kami ajak anjeun coba unggal persiapan pikeun milari anu mana anu bakal ngayakinkeun pisan. Panginten kusabab gaya hirup anjeun, cai rosemary jauh langkung hadé pikeun anjeun salaku minyak, atanapi anjeun tiasa langkung raoseun ku obat kuat.

Naha anjeun terang sagala kauntungan rosemary pikeun anjeun bulu ? Naha anjeun kantos dianggona? Naha anjeun parantos parantos sadérék atanapi masih ngantosan nyoba waé, Kami ngarepkeun komentar anjeun pikeun efektifitasna. Anjeun meureun parantos mendakan solusi pikeun dermatitis anjeun, leungitna rambut atanapi mung jalan anu sampurna pikeun ngajaga rambut anjeun séhat.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/3-preparations-au-romarin-pour-prendre-soin-de-vos-cheveux/