Peluncuran misil anu aya dina koper dipariksa di BWI - VIDEO



Patugas Administrasi Pengangkutan Angkatan Darat (TSA) mendakan peluncuran rudal dina koper cek panumpang dina Senén énjing di Baltimore / Bandara Internasional Washington's Thurgood Marshall. Pulisi bandara mendakan urang anu musafir, saurang lalaki ti Jacksonville, Texas, sareng nyekel anjeunna ditaroskeun, juru carios TSA nyarios. https://on.wusa9.com/2SN0cUk

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=TlDEPZzEjf4