Awak anu mutilasi kapanggih di hareupeun imah radio di Yaounde

Hiji awak tanpa jinisna, uteuk anu remen kapanggih dinten Selasa 8 Oktober 2019 di Yaoundé di distrik Nlongka di payuneun radio nasional nasional, CRTV.

Awak anu dimodelkeun

Numutkeun sumber anu aya di lebledparle.com, ieu awak pamuda dina umur duapuluhan: "Kapanggih éta anjeunna ngagaduhan goresan. Anjeunna brutalized, organ na dipotong, teras digulung di sapanjang jalan. Kandaraan pamustunganana kedah naek di dinya kusabab uteuk lengkepDr Magni, pamariksaan médis anu naliti mayit, nyarios ka radio nasional.

Panaliti dibuka ku pulisi pikeun nangtoskeun pelaku pembunuhan ieu. Tapi parantos aya, sababaraha urang parantos ngabangkitkeun hipotesis kajahatan ritual. Kaayaan anu ngingetkeun di lingkungan Mimboman, ngarujuk ka pembunuhan budak awéwé ngora ti 2011 ka 2013.


Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/bled/1109636-cameroun-un-corps-mutile-decouvert-devant-la-maison-de-la-radio-a-yaounde