Bindi Irwin bakal leumpang ka handap sareng koala - jalma

Bindi Irwin diresmikeun pinuh dina ngarencanakeun kawinan 2020-Na ku wakeboarder Amérika Chandler Powell. Tapi tétéla yén daptar asesoris panganten awéwé anu umurna umur 21 bakal kalebet hal anu lucu: koala.

Irwin, putri panulis "Buaya Hunter", ahli ékologi, kakeunaan konservasi wawancara anu anyar dimana lanceukna Robert, 15 taun, sareng marsupial abu-abu buluan bakal leumpangna di handap lorong nalika nikah ka Powell.

Irwin, 21 taun, ngawartoskeun Good Morning Amérika minggu kamari: "Kuring 'henteu terang sabaraha urang leumpang ka handap aula kalayan koala. "

"Tapi urang tiasa netepkeun tren anyar pikeun pernikahan ti ayeuna! ", Diteruskeun kapribadian televisi, anu maénkeun peran kalungguhan sareng Powell sareng kulawargana. séri "Crikey: ieu mangrupikeun Irwins".

Irwin henteu ngungkabkeun nami atanapi umur koala anu bakal dina pernikahanna, tapi henteu heran yén babaturan cukup alus pikeun ngeusian tempat anu dipihormat di tempat anu ageung.

Upacara anu dijadwalkeun lumangsung di Australia Z oo, Taman Konservasi Hidupan liar Hidupan Sunlandland Sunshine Coast, mimitina didamel ku kolotna Steve Irwin di 1970.

Pikeun Bindi, kebon binatang Australia aya di bumi: "Anjeunna henteu tiasa ngaliwat beurangna tanpa nyambungkeun sato-sato di sabudeureunna," numutkeun biografi pikeun kebon binatang.

Robert Irwin, Terri Irwin sareng Bindi Irwin, spesialis konservasi alam, sareng Chandler Powell, spesialis bangun bangun, sareng Wakeboarder, ngadatangan upacara 26 April 2018 anumerta di Hollywood, California. (Poto ku David Livingston / Gambar Getty)

Indung Bindi, Terri Irwin, ayeuna ngajalankeun kebon binatang Australia sareng mangrupikeun lembaga bapakna dina "The Buaya Hunter" sareng séri anu sanés dina alam teu konvensional kulawarga. Terri Irwin terus naékna warisan Steve Irwin, anu tiwas akibat kacilakaan dada 2006 kalayan stingray.

Bindi Irwin sareng Powell ngamimitian bobogohan di 2013. Para bisingan lami ngawartoskeun majalah People yén anjeunna ngadatangan kebon binatang Australia nalika anjeunna aya di nagara ieu pikeun kompetisi profésional.

"Éta tétéla yén Bindi nuju wisata dina dinten éta," ceuk anjeunna ka People. "Abdi sapertos," Wah, anjeunna endah. ""

Powell ngajukeun ka Bindi Irwin nalika kalahiran 21e dina bulan Juli, anjeunna ngumumkeun dina tweet:

"Bagian paling gampang pikeun ngarencanakeun hiji pernikahan nyaéta nyaho yén kuring nikah ka lalaki anu hebat pisan," Irwin bergegas ka "Good Morning America".

Nalika Powell nyatakeun yén anjeunna ngandelkeun papancangan na dina perencanaan nikah, éta pas yén pernikahan éta bakal luar biasa.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com