Ex-Chelsea GK Cech napak sareng tim hoki

Petr Cech, sering dianggap salah sahiji kiper anu paling saé dina Liga Premier, bakal neraskeun usahanaana - tapi waktos ieu dina sapatu es.

Tilas Chelsea sareng Arsenal goaltender nandatanganan kontrak sataun sataun sareng klub hoki ais semi-profesional Guildford Phoenix di Inggris Rebo

"Abdi bungah gaduh kasempetan maén sareng Phoenix mangtaun pangalaman pertandingan" ceuk Cech dina pernyataan anu dikaluarkeun ku bandung . "Kuring ngarepkeun kuring tiasa ngabantosan tim ngora ieu ngahontal tujuan ieu dina usum ayeuna sareng cobaan meunang saloba kaulinan sabisa nalika kuring ngagaduhan kasempetan pikeun maénkeun.

"Saatos 20 taun maén bal profésional, éta bakal janten anu hébat pangalaman judi kuring anu parantos seru. "

Palatih sirah Phoenix Milos Melicherik nyatakeun tilas internasional Républik Céko tiasa ngadamel debutna dina dinten Minggu.

és hoki aficionado nalika maén dina kasaksian ti urut pamuter NHL Martin Havlat di 2017.

Cech mangrupikeun panaséhat téknis pikeun Chelsea, dimana anjeunna maén sapuluh musim sareng meunang opat judul Liga Premier sareng 2012 Juara Liga di 2013. Saatos nyetél di Stamford Bridge, anjeunna maénkeun opat kampanyeu di saingan London, Arsenal saacan pensiunan maén bal taun ka tukang.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/chelsea/story/3961756/ex-chelseaarsenal-gk-petr-cech-inks-deal-with-english-hockey-team