James Middleton aktipitas Alizée Thevenet: naha anjeunna tiasa ngahatur nuhun

Éta waé, lanceukna Kate Middleton, Yakobus, aktipitas! Dua taun saatos kawinan di Pippa, éta mangrupikeun hiji giliran anu terakhir dilahirkeun ku duduluran pikeun ngomong "enya" ka nya geulis, Perancis Alizée Thevenet, sakumaha anjeunna damel dina jaringan sosial 6 Oktober. Dina ramo awéwé ngora, cincin sapir sareng inten. Hubungan anu ngeusi bungah eta pamuda taun 32, kabagjaan anjeunna ngahutang ... anjing-Na. Kusabab enya, hatur nuhun pisan doggie na, Ella, a Kokolot Spaniel, anu lanceuk ku payuneun ratu patepungan cinta, detil Ici Paris. Guaran.

Dina bulan Juli 2018, éta awéwé ngora sareng salaki-salaki na éta di Pinggir Kidul Kensington Club. Alizée Thevenet teras nyebrang jalur Ella, sareng sapertos sato sato anu satia, anjeunna teu tiasa ngabantosan anjeunna. Balik deui kana méja, anjeunna nampi catetan ti James Middleton, anu écés karesep pikeun Perancis. "Kuring henteu pernah ngalakukeun anu biasana, tapi naha anjeun hoyong pikeun nginum sareng abdi?"Mimiti carita cinta anu éndah. Sababaraha bulan saatos, dina Januari 2018, gambar paparazzi aranjeunna radiating kabagjaan di St Barth.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/royautes/james-middleton-fiance-a-alizee-thevenet-pourquoi-il-peut-remercier-l-un-de-ses-1034532