Kupon khusus ti Amazon ngirangan kaméra spioner 36 $ leutik ieu pikeun 11 $ - BGR

Kaméra spiker nirkabel anu bisa dicas ulang tiasa dicabut deui [10809003] portabel Mangsa 1080P pasti sanésna kamera spion pangleutikna anu ku urang katingal. Tapi ayeuna, éta diobral di harga anu luar biasa tina mung $ 10,79, ngajantenkeun kaméra spy paling murah anu kami kantos ningali. Éta ngadukung resolusi Full HD 1080p sareng visi wengi, bahkan ngagaduhan fitur deteksi gerak anu diwangun sacara otomatis pikeun memicu catetan. Potong kupon dina halaman Amazon sareng pakét kode Kupon 45DW8WN6 pikeun meunangkeun harga anu luar biasa ieu. Kupon ieu sakuduna tamat énjing, tapi dina harga ieu, kami ngagaduhan kesan yén sahamna bakal béak sateuacanna. Kalayan kecap sanésna, buru-buru!

Ieu mangrupikeun inpormasi penting pikeun halaman produk:

  • [Kaméra anu disumputkeun mini kaméra disumputkeun] .HD Kaméra Hidden 1080p Hidden 2.4p (XNUMXG hungkul), ukuran leutik sareng gampang disumputkeun. Sampurna sapertos kaméra kaamanan sareng orok / monitor lawas. Ngarekam gambar sareng video tanpa narik perhatian.
  • [Deteksi Gerak Diaktipkeun] Nalika deteksi gerak dipicu, sacara otomatis ngirimkeun alarm kana telepon sélulér pikeun pamantauan waktos nyata sareng monitor jauh. Sampurna pikeun pengawasan!
  • [1080P Video Resolusi sareng Kaméra Tukang Batré Terpasang dina: 1920 * resolusi pidéo 1080P HD masihan anjeun gambar sareng video anu langkung jelas. Kaméra ieu disumputkeun gaduh batré anu diwangun tina 340 mAh, anu ngamungkinkeun dirina bakal ngajalankeun sababaraha menit 45
  • [sudut lega super sareng visi wengi anu jelas]: sudut lega super, 10 LED inféksi leutik tanpa katerangan, jarak visi wengi tina 5 m, anjeun tiasa ningali gambar anu jelas dina poék. 19659007]: Gampang dianggo. Kaméra anu disumputkeun ieu gaduh magnet anu kuat anu tiasa dipayunkeun dina sadaya permukaan beusi, sapertos tembok, windows, rak atanapi handapeun meja.

ngiringan @BGRDeals on Twitter ngiringan nawaran pang anyarna sareng pangsaéna dina wéb. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR