Man United mangrupakeun kekacauan anu panas, tapi kumaha éta tiasa parah sateuacan pergolakan utama?

Malah sateuacan nyepak bola, para pangurus Manchester United ngarep-ngarep usum tangguh di 2019-2020.

Everton ngagaduhan langkung ti harga naroskeun Pertahanan kiridit Marcos Rojo diblokir dina menit terakhir, tapi éta halna dipeungpeuk dina menit terakhir, kusabab sieun Marco Silva parantos ngagaduhan tim anu langkung kuat. Chris Smalling diajar yén anjeunna teu tiasa ngalih ka Goodison Park tapi diidinan gabung Roma.

Sacara pribadi, Silva dituduh Serikat nyabotaan usum Everton sateuacan anjeunna ngantunkeun anjeunna ngan ukur dua pungkur. , salah sahiji ( Yerry Mina ) ngan diurus liga 10 dimimitian di 2018-2019 kusabab tatu. Wakil Présidén Eksekutif Ed Woodward sareng Glazers pamustunganana bakal lepat ngeunaan Everton - aranjeunna 17e saatos dalapan kaulinan - tapi aranjeunna leres ngeunaan Amérika Serikat.

- O'Hanlon: Saha anu nembak bal anu pangsaéna?
- Tim Howard: Wilujeung akhir pikeun peminat kuring
- Hunter: Dinten busétét dina wilangan di Barcelona

Tim Ole Gunnar Solskja nyaéta 12e di posisiana, dua titik di luhur tempat relegation, saatos kasalahan 1-0 dina dinten Minggu di Newcastle. Woodward jangji Solskjaer waktuna pikeun ngabéréskeun rekonstruksi anu ngamimitian dina usum panas sareng teu ditambihkeun ku "gangguan jangka pondok," tapi saatos ngamimitian anu goréng, patarosan éta basajan.

Jero tim ngan ukur sawaréh kalepatan Solskjaer

Klubna ngaku yén Solskjaer ditinggalkeun sareng tim anu serius dina tengah sareng payun. Anjeunna mutuskeun pikeun miceunan Romelu Lukaku et Alexis Sanchez demi ruangan locker kusabab duanana parantos jelas nunjukkeun yén aranjeunna badé angkat, janten beuki jauh sareng dipiceun tina grup anu sanés. . Duit sayogi pikeun ngagentos Lukaku, tapi Solskjaer parantos mutuskeun henteu ngajukeun solusi jangka pondok, bahkan upami henteuna tujuan jangka panjang.

Krisis luka anu ayeuna mangrupikeun faktor anu manéh. Tina tim anu ngéléhkeun Chelsea 4-0 sabtu minggu munggaran musim, genep henteu hadir ngalawan Newcastle. Paul Pogba parantos luput lima tina tujuh patandingan anu terakhir kusabab tatu tungkak. Aom bela diri dicirikeun dina mangsa pre-season janten pilihan tengah-tengah pilihan, dipiceun saprak Agustus sabab aya masalah dina pingping.

Balik layar, Woodward nyarioskeun perkawis "margin denda" salaku persamaan pinalti. Serat sareng Istana Kristal, sareng sanksi anu henteu diterangkeun ngalawan Arsenal sareng AZ Alkmaar. Nanging, dina dua minggu, Serikat tiasa janten diantara tilu anu terakhir.

Kampanye 2019-20 parantos nandaan mimiti parna na pikeun usum saprak 30 taun ka pengker. KOMUNITAS PANGKAL PADANG KEUNTUNG sigana moal sigana sareng usum berturut-turut kadua tanpa maén bal dina Liga Juara bakal ningali pembayaran taunan anu dibayar ku pembekal kits, Adidas, ngirangan 30% ka sakitar 20 £ juta.

Solskjaer sadar yén anjeunna parantos ngandelkeun muhibah Woodward sareng Glazers. Konon fans Inggris apopléktik nalika klub kasebut dialihkeun ka usum panas 2013, manajer David Moyes langkung santai. Kalayan kaamanan kontrak genep taun, pendekatanna bakal "évolusi tinimbang revolusi," tapi nalika anjeunna mikir yén anjeunna bakal cekap pikeun ngarobih, anjeunna dipecat saatos 10 sasih ka kalimah.

Solskjaer ningkat pertahanan. - Serikat gaduh catetan pertahanan liga kaopat anu paling hadé dina dalapan kaulinan - tapi bakal peryogi sahenteuna hiji deui jandela usum panas pikeun ngalereskeun sesa pertandingan. Nanging, sanaos anu aya di sabudeureun anjeunna nampi kekalahan beurat di Old Trafford Liverpool saatos reureuh internasional tiasa ngeureunkeun pamaréntahanana sanajan laporan anu anyar disarankan yén klub na parantos nyebat pertandingan ieu leungitna sareng langkung hariwang. kalayan hasil anu positif ngalawan Norwich.

Upami kitu, Solskjaer bakal ngantunkeun langkung ti sababaraha frustrasi. Salaku conto, dina usum panas, kedahna masalah pasar teuing waktos kanggo réngsé. Diskusi pikeun pamaén henteu pernah dilakukeun serentak. Kapala negotiator Matt Hakim ngawartoskeun targét anu aranjeunna "salajengna dina daptar" saatos hasil anu saatosna. Ieu hartosna aranjeunna nuju kahabisan waktos pikeun ngarékam. Sanaos Solskjaer pikeun lima pamaén anyar kanggo ningkatkeun kualitas sareng jerona timnya usum panas ieu, tungtungna ngagaduhan tilu ( Harun Wan-Bissaka Daniel James et Harry Maguire ).

Dana bakal dileupaskeun ti Januari, tapi mamang tiasa tetep naha pamaén anu saé tiasa kalibet pertengahan usum.

] Tim peryogi pelatihan langkung tepat

ulin

1: 51

Man United biasana tarung pikeun genep pangluhurna, tapi Mark Ogden nyebutkeun aranjeunna tiasa berjuang pikeun nyegah tilu anu terakhir.

Urang Norwédi parantos ngarobih. Sababaraha masalah anu anjeunna nyanghareupan nalika anjeunna ngagentos Jose Mourinho sababaraha bulan kapengker 10 - bocor tim anu kaambek Mourinho parantos eureun - tapi aya masalah sanésna. Teu aya bagean anu teu perlu dina kamar locker sareng nalika sajian di diadakan di Manchester saatos dasi Piala Carabao sareng Rochdale, sababaraha pamaén milih sanaos prestasi anu nguciwakeun sanés, sedengkeun anu sanés mutuskeun yén Henteu pantes upami aya di kota saatos ngagambar 1-1 sareng tim turun Liga 1.

Sababaraha pamaén senior ogé sieun yén barudak ngora Solskjaer henteu siap maénkeun peran anu penting sapertos ieu. Pangalaman ngeunaan Mason Greenwood Tahith Chong et Angel Gomes nyaéta sabalikna tina inti pamaén ngora Frank Lampard di Chelsea ( Tammy Abraham Gunung Mason et Fikayo Tomori ) anu muncul 340 kali dina penampilan anu tingkat luhur. Samentara éta, tatu otot anu nyusup tim dina Maret teu acan dibanting sareng Martial (pingping), Lukas Shaw (hamstring) sareng Jesse Lingard (hamstring) sadayana parantos luput kaélangan St James 'Park dinten Minggu.

Solskjaer nyamar janten palatih tinimbang palatih. Salian ngagorowok: "Hayu urang tiasa ngahontal 20" nalika latihan ngalirkeun Rondo, seueur padamelan anu dilaksanakeun di tempat latihan. Kieran McKenna, anu ngurus kaayaan 18 taun katukang sakedik sataun katukang. Kurangna latihan praktis ieu ngagaduhan pangaruh anu ripple: Pelatih oposisi nyarios yén Amérika Serikat tiasa diprediksi yén jalan anu pangsaéna pikeun ngéléhkeun éta nyaéta linggih, nyerep tekanan sareng sasarengan. Tujuanana Newcastle dicitak Minggu ku Serikat.

Woodward sareng Glazers siap usum susah, tapi teu aya anu menang saprak Maret sareng lima kameunangan sareng ngan 18 tujuan anu nyetak dina pertandingan 21 salaku manajer permanén ngadorong wates naon anu ditarima. Fans dina pertandingan ieu moal nyerang pamuter anu parantos maén pikeun klub sapertos bedana massa, tapi aya gosip palatih di Norwéman anu henteu pantes kontrak anyar ti Molde sateuacan Serikat datang sareng ngageroan.

Pikeun momen, Solskjaer ngagaduhan dukungan anu cukup dina koridor listrik di Old Trafford, tapi anjeunna terang pisan yén Woodward nunjukkeun gempa gatal. Kasalahan dina Liverpool Oktober 20 bakal nguji kasabaran éta.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/manchester-united/story/3961222/man-united-are-a-hot-messbut-how-much-worse-can-it-get-before-there-are-major-shakeups