Lionesses ngalebetkeun babak kualifikasi 4th

Sanajan kasoran ku pilihan DRC, Camesson Indomitable Lionesses maju ka pusingan penultimate turnamen awéwé Afrika di Olimpiade Tokyo2020.

Nchout Njoya Ajara nyalametkeun Kamerun dina menit 80th. Nalika The Indomitable Lionesses dipimpin tujuan 2 ka 0 sareng kaancam ku disqualifikasi, penyerang Valerenga di Norwégia tiasa ngeksploitasi pemulihan anu hébat Alexandra TAKOUNDA ti Eclair Football Girls SA'A lajeng janten kepala anu saé. pikeun ngabobolkeun waspada penjaga Légoleong MUDIMBI Fideline, sahingga ngabingungkeun sadayana awéwé Leopards ningali babak salajengna.

kanyeri nu nyosok jero ka

Pasamoan hampir dimimitian pikeun Indomitable Lionesses anu, numutkeun Raïssa FEUDJIO dina konperénsi pers pre-match, badé ka Kinshasa "kanggo ngarengsekeun luka anu rujit di Yaoundé". Lionesses anu teu kabeungharan leungitna landmark, hiji Michaela ABAM anu teu kapendak, Ajara, dikurilingan, gelandang transparan. Congolese ngamangpaatkeun kakurangan ieu sareng, sakumaha kana menit 15ème menit Isabelle Diakese kauntungan ti jalan anu picilakaeun palindung Cameroonian Annette LSM NDOM pikeun muka skor éta. Congolese kéngingkeun kapercayaan, sanaos nangtung ampir kosong tina Stadion Martyr mitos. Tujuanana tunggal ayeuna pisah aranjeunna tina Lionesses sareng nyandak aranjeunna ka deukeut kualifikasi. Kapercayaan dihijikeun dina menit 38th, nalika ditembak ku Marlène KSAJ YAV deui kejutan kiper Cameroonian sareng manggih handapeun dasar jala. Sieun parobih ngarobih, dua tim ayeuna dihijikeun, dua gol di bumi. Dina henteuna tujuan tina salah sahiji sisi, waktos tambahan mangrupikeun waktos, atanapi nembak dina tujuan pikeun mutuskeun antara dua tim.

Adjara parantos "nyamur"

Dina satengah waktos, paréntahna robah. Singa kudu menang. Sareng aranjeunna nunjukkeun éta pas aranjeunna uih deui ka padang rumput hejo. Ajara angkat sakedik deui, konservasi sareng sirkulasi pélor ditonjolan. Palatih Alain Djeumfa ogé ngadamel penggantian anu bakal kabuktian efektif. Cathérine BENGONO ngagantikeun Kaptén Augustine Ejangue kalayan peringatan, laju Henriette Michelle AKABA di tempatna Michaela ABAM ninggalkeun rohangan langkung sakedik pikeun TAKOUNDA Engolo. Lionesses meunangkeun deui kayakinan. Dina 62ème Nchout Njoya Ajara éléh tanding munggaran ngalawan kiper Congolese sareng teu sono kana tindakanna. Tapi dina 80ème, singaess meta. Dina pamulihan TAkounda anu saé, Jaman sirah ngagungkeun bal ka handapeun jala. DRC 2-1 Kamerun. Sénjingan Lionesses, tapi ngahontal 4th kuil berkat tujuan Ajara ngoleksi di luar.

Dina patandingan anu sanés dina dinten 3th ieu, Ivory Coast ngaleungitkeun Nigeria, Kenya nyandak kaluar Ghana, Zambia ngaleungitkeun Botswana. Kamerun bakal papanggih di Gading Pantai di luar sareng 04 sareng 12 bulan Nopémber kanggo ngakses pangkonan 5th. Minangka panginget, juara pasanggiri ieu bakal ngawakilan Afrika di Larangan Olimpiade Toyo 2020. Afrika tiasa ngagaduhan tempat anu kadua, upami turnamen kadua kalebet CHILE.

Odeline Stella Mouazan

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.crtv.cm/2019/10/tokyo2020-les-lionnes-accedent-au-4e-tour-eliminatoire/