Messi wangsul dina JAMINAN Neymar - Daily Daily #553 - VIDEO



Program nu Daily Rebo:

The Blues tetep panas di palatihan!
Pavard ngarencanakeun pikeun tetep nomer 1 di Tim Perancis!
Zlatan gaduh patung di Malmo!
Messi ngobrolkeun ngeunaan "kasalahan" Neymar!

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=wjn1RMHV9ic