Tugas tugas: KELUANGAN PINJAMAN CUSTOMER

Rekrutmen di Kamerun gratis, Waspada lamun biaya mayar sareng henteu pernah ngirimkeun artos ku transfer éléktronik (MOMO atanapi OM)

Pikeun kaperluan jasa na, ARCHIPEL CM Company ngarékam pikeun Manajer Layanan Pelanggan pikeun latihan, dituturkeun ku integrasi profésional sareng sababaraha perusahaan mitra.

Tingkat anu diperyogikeun minimal: Tingkat BAC + 2,

profil:

Pangalaman profésional langkung ageung atanapi sami sareng 3 (tilu bulan) di handap ieu:

- puseur panggero;

- Dijual sareng nyebarkeun;

- Sekretariat sareng Akuntansi

- Angkutan sareng logistik;

- Asuransi.

- Konsep komputer

MAKLUMAT TAMBAHAN:

-Mungsi Aksi BTS Komérsial atanapi DEUP di Pemasaran mangrupakeun tambihan

-Meunangkeun presentasi fisik anu saé sareng ekspresi lisan sareng tulisan anu saé

-Boing sampurna bilingual (béntés dina basa Perancis sareng Inggris) mangrupikeun kauntungan anu saé.

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun CV anjeun ka alamat email: archipelcm@gmail.com

Tel: 233 43 74 25 / 656 14 43 63

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!