Novelas: di jero kota | Nilik - Novelas TV - Video



Rauf henteu ngan ukur nungkulan Ali. tapi ogé kapal kapal anjeunna sareng anjeunna resep disebulkeun ibuna. Diangkat di laut, Ali masih pikasieuneun deui kana akar di Istanbul sareng trauma pati indungna. Bahkan saatos 20 taun, anjeunna kapaksa ninggalkeun kapal hiji dinten sareng tumiba dina penari balet anu pikaresepeun anu Derin sareng langsung tumiba dina énggalna, ngudag ka jero kota pikeun ngahemat dédéngéan anu musibah.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=V-rnQbFCcfw