DAFTAR BOCOM PETROLEUM Jual DI SERVISI KOMPAS BUKA

TILIK BASA-BOLEH APLIK: Jual di toko

Di toko BOCOM PETROLEUM, tim kami komitmen kana nilai-nilai sapertos sumanget tim, integritas, profesionalisme sareng perlindungan lingkungan. Kami milarian jalma gairah ngeunaan penjualan, anu hoyong damel dina tim anu dinamis, komitmen kana niley-nétélasi anu kasebut di luhur.

MISI POSISI:
Calon idéal kedah ngajual barang-barang di toko-toko stasiun jasa sareng nawiskeun jasa tambahan kanggo nasabah anu kami hargana.

Tugas / kagiatan:
• Wilujeng sumping, pituduh sareng ngabantosan klien kana rak
• mamatahan klien ngeunaan pilihan produk sareng jasa
• Ngalakukeun operasi operasi
• Produk rak bari mariksa panyimpen sareng susunan
aranjeunna.
• Ilubiung aktif dina inventaris sareng audisi inventaris.
• Nampi pesenan sareng parios patuh produk anu dikirimkeun
• Mawa pangropéa sareng nyekel tempat jual
• Cék kaayaan konservasi produk rusak.
• Pantun sadayana keluhan sareng keluhan ti para nasabah ka hirarki

Posisi
- diploma anu dibutuhkeun: BEPC Minimal
- Pangalaman anu diperyogikeun: pangalaman dina bidang penjualan supermarkét janten a
asset.

Kaahlian diperlukeun:
Gaduh pangaweruh dina penjualan
Mibanda komunikasi sareng kamajuan fasih
Ngawasaan ridership.
Kanggo janten sambutan
Pikeun sayogi
To be integrated
Gaduh presentasi anu saé
Ngabéré babasan lisan sareng tulisan anu saé

Kaayaan pikeun nerapkeun:
Pikeun nerapkeun, kintunkeun aplikasi anjeun ka alamat di handap ieu:
cmatcha@groupebocom.com
Tungtung waktu dilarapkeun: Oktober 13 2019
Surat pangiriman calon-calon bakal ngalaksanakeun obyék di handap ieu: VBO / SS -10-19

File aplikasi bakal diwangun ku unsur-unsur di handap ieu: resume, aplikasi padamelan, a
photocopy tina diploma panungtungan, fotokopi tina CNI, sareng poto (lengkep)
calon.