SPESIALIS SOCOTRANSCAO DI RAFTOR STAFF COCOA

Rekrutmen di Kamerun gratis, Waspada lamun biaya mayar sareng henteu pernah ngirimkeun artos ku transfer éléktronik (MOMO atanapi OM)

Perusahaan agribisnis énggal milarian jasa salespeople Elite. Calon anu badé ngalamar kanggo tawaran ieu kedah:

  • Bersih, Elegant, gaduh raos pakéan anu saé
  • Gaduh dialog anu hadé, terang kumaha ngamimitian dialog
  • Ngahakinkeun sareng gaduh rasa katekunan
  • mun ditetepkeun ngaleuwihan tujuan pribadi na
  • Janten dinamis, ngamotivasi, sareng dikelompokeun saé
  • Pikeun tiasa ngartikeun waktos damel na teras ngahasilkeun hasil (sistem Inggris)
  • Tingkat minimal: BAC atanapi sarimbag. jatah poean: dua rebu
  • Anjeun kedah diterapkeun ku ngirimkeun CV anjeun saatos tanggal nutup 11 / 10 / 2019 panawaran ka alamat ieuemploirecrutement9@gmail.com ku nangtukeun objék "elit komérsial"
Bagikeun ad ieu sareng ngirim babaturan anjeun