Tim maén bal nasional: Afrika milarian pelatih lokal - JeuneAfrique.com

Seueur tim Afrika parantos pangubaran pelatih dina sababaraha minggu ayeuna. Kalayan kacenderungan anu kuat pikeun nominasi nasional. Pilihan sampurna dikira-kira, dimana alesan olahraga sareng dalil ékonomi nyampur.

Jarang pamilihan Afrika, sareng henteu ngan ukur anu ngabantah BISA di Mesir, parantos dieusiankeun sapertos pergolakan, sapertos minggu ayeuna. Kalayan kahayang anu jelas pikeun teknisi lokal. Upami Maroko, Kamerun, Gabon, Guinea sareng Chad masing-masing milih masing-masing nyaéta Bélana Vahid Halilhodzic, Toni Portugis sareng Perancis Patrice NeveuDidier Genep sareng Emmanuel Tregoat, sadaya anu sanés milih pilihan Afrika.

Tunisia parantos nunjuk Mondher Kebaier, Burkina Faso Kamou Malo, Républik Démokratik Kongo Christian Nsengi Biembe, Afrika Kidul Molafi Ntseki, Kenya Francis Kimanzi, sedengkeun Mesir milih Hossam El-Badry. Nagara-nagara anu sanés, sapertos Zimbabwe, Uganda, Niger, Botswana, Namibia sareng Guinea Khatulistiwa, parantos ngajantenkeun pilihan ieu. "Sareng nalika aranjeunna henteu nunjuk lokal, sababaraha urang milih hiji Afrika, sapertos Botswana sareng Algerian Adel Amrouche, atanapi Tanzania kalayan Burundian Etienne Ndayiragije," terang agén. Aya écés kahayang pikeun percanten ka daratan. "

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique