Aktip iPhone dibayar 7 anjeun tiasa didaptarkeun gratis 10 Oktober - BGR

Kami gaduh lamaran iPhone anu saé mayar sareng iPad anu tiasa anjeun pariksa dina Kemis sareng sadayana diical gratis. Urang kedah ngaliwat ratusan aplikasi pikeun mendakan éta, tapi tujuh aplikasi ios ieu ngagambarkeun aplikasi premium paling saé dina gratis, gratis kanggo diunduh gratis. Tapi, pastikeun pikeun buru-buru sareng ngabalikeun aplikasi ieu haratis salami anjeun tiasa.

Artikel ieu nyertakeun aplikasi iPhone sareng iPad anu dibayar anu tos disampén gratis kanggo waktos kawates. ku pamekar maranéhna. BGR henteu dikaitkeun sareng pamekar aplikasi naon waé. Teu aya deui jalan nyatakeun sabaraha lami aranjeunna bakal bébas. Penjualan ieu tiasa atos dina sajam atanapi saminggu. Jelas, hiji-hijina hal anu urang tiasa ngajamin nyaéta yén éta bébas dina waktos nyerat tulisan ieu. Upami anjeun klik tumbu sareng ningali harga anu ditingalikeun gigireun hiji aplikasi tibatan kecap "nampi", éta henteu deui gratis. Penjualanna parantos ogé. Upami anjeun unduh aplikasi, Apple ogé bakal ngeusian anjeun. Sababaraha aplikasi tiasa gaduh fitur tambahan anu butuh mésér in-app. Ngalanggan eupan RSS kami atanapi nganggo pikeun ciptakeun waspada email tiasa dibejakeun pas publikasi ieu dipedalkeun sareng teu sono penjualan naon waé.

LT - Leungiteun panjang

Biasana $ 0,99

Lightmatic nyaéta aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun poto kalayan pangaruh Long Exposure. Ngunduh sareng ngadamel nembak anu saé anu nyatakeun dinamika gerak.

• Lampu jalan
Nangkep jalan cahaya anu diciptakeun mobil, karéta, obyék atanapi obyék sanésna anu ngaluarkeun cahaya, "beku" gerakan awan atanapi aliran cai sareng ngagambar hal-hal dina hawa ngagunakeun sumber naon waé.

• paparan panjang henteu lami
Dina aplikasi ieu, paparanana henteu dugi ka interval waktu anu tangtu.

Unduh LT - Ékspor Long

MyTracks

Biasana $ 4,99.

GPS Tracker mangrupikeun aplikasi profésional anu nyayogikeun data GPS nalika anjeun kaluar (contona, leumpang, joging, nyetir, nyetir, sareng anu sanés). Ieu mangrupikeun aplikasi solusi téknis dumasar kana instrumen precision anu tinggi. GPS Tracker nyandak data sensor GPS sareng ngagunakeunana pikeun nangtukeun sadaya statistik anu tiasa dilacak, kalebet data geografis sareng itungan laju.

adaptif:
▪ Cocog pikeun hiking, ngajalankeun, leumpang sareng muter
▪ Cocog pikeun fotografer anu peryogi lagu data pikeun potona!
▪ Cocog pikeun moro sareng pemancing anu kedah nyimpen lokasi khusus!
▪ Cocog pikeun aplikasi navigasi militer!

fitur:
• Turutan tempat anjeun / jadwal tina kagiatan anjeun
• Toko tempat karesep
• Impor / Ékspor salaku CSV, GPX, KML, KMZ
• Candak pangamatan GPS statik dina posisi rata-rata ayeuna kanggo jalanan anu langkung akurat
• Gampang napigasi ka titik-titik sareng pituduh jalan dina kompas
• Tambihkeun jalur jalan anu tiasa diowahi dina laleur jalur ayeuna anjeun, sacara manual atanapi ti lokasi paporit anjeun
• Tambahkeun vektor salaku sudut jalan sareng sudut sareng jarak
• Ngarobih iraha waé diantara opat sét koordinat (Decimal, DMS, MGRS, UTM)
• Tingkat flatness katingali sareng diawaskeun nalika rékamanna
• Anggo derajat atanapi mil pikeun kompas
• Tambihkeun overlay grid MGRS kana peta
• Jieun rute pikeun nuturkeun sacara manual sateuacan ngamimitian lagu anjeun
• Lagu GPS nganggo datum WGS84
• Rekaman jangka panjang dugi ka batré naék

rékaman:
• Tampilkeun lagu anjeun dina peta sareng kamungkinan udagan deui rute
• Ningali statistik lengkep ngeunaan renik
• Ningali jalur jalan anu disimpen sareng unggal renik
• Robah warna renik

. Catetan:
Anggo GPS dina latar tukang tiasa nyirorot nyuda umur batre.

Unduh MyTracks

Ananda - PREMIUM

Biasana $ 2,99

Ananda ngabantosan anjeun tapa, konséntrasi, sareng santai sareng sora binaural anu kénging sareng disada kualitas luhur, sepi.

- Ningkatkeun gelombang otak anjeun
Pilih salah sahiji seueur binaural Ananda. program bade difokuskeun, reureuhan, tapa atanapi bahkan ngadamel sare waktu beurang. Masing-masing program disertakeun nganggo kalebet binaural anu dirancang pikeun mantuan anjeun ngahontal wanda atanapi kaayaan pikiran.

-Manggihan suasana anyar unggal waktos
Unggal sési nawiskeun getaran anu seger sareng énggal. Unggal waktos anjeun ngamimitian Ananda, kombinasi unik alam alam, lagu, mantra sareng lonceng anu répét.

- Bisi deui sareng raos bageur
Di istirahat di bumi, di kantor atanapi di bumi. subway. Malah sababaraha menit ti Ananda bakal ngijinkeun anjeun pikeun niiskeun sareng masihan anu pangsaéna tina diri, bari tetep santai sareng zen.

Fitur utama

- Program binaural 13
- eling Pamikiran
- Pokus & konsentrasi
- Beuki perhatian
- Diajar sareng ngapalkeun
- Kreativitas
- Nguatkeun
- Jero semedi
- ngimpi lucid
- Intuisi
- Rélaxasi
- Saré bobo
- Saré bobo
] - Kakuatan Nap
- Jam alarm

- Katerangan singget sareng kaunggulan unggal program binaural
- Kualitas kualitas tinggi sareng sora anu damai
- Pilih sora anu anjeun resep
- Sora dicampur cara anyar pikeun tiap sési
- Desain basajan sareng minimalis
- Inpormasi ngeunaan gelombang otak sareng sora binaural kaasup kana aplikasi

Download Ananda - PREMIUM

Kang Oki de karéta

Biasana $ 2,99.

Kontrol karéta ku niup Hindarkeun tabrakan anu cilaka
Jutaan pamaén 5 bogoh Train konduktor sareng anjeun ogé.

- "Game taun dina iPhone" - DIYGamer
- "Kacida ketagihan kaulinan" - Apple
- "Game Audio Terbaik" - Game Gratis
- 30 000 Lima Béntang Peringkat
- Aplikasi No 1 di langkung ti nagara 50

ING ING TANGGUNG TAMUNG - HENTEUN DENGAN GRATIS! Janten konduktor karéta ayeuna

Kadali karéta langsung nganggo ramo. Kirimkeun aranjeunna ka tujuanna ku nyiptakeun sambungan lagu sareng scan gancang. Ketok karéta pikeun ngeureunkeunana, pencét deui pikeun muka éta. Hindarkeun tabrakan anu musibah tur atur karéta komuter rurusuhan.

"Anjeun bakal bogoh ka konduktor sareng anjeunna bakal ngabales anjeun."
- diygamer.com

"Hiji aplikasi anu langkung parah anu ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun sampurna."
- 148apps.com

"Rarancangna ngan saukur saé."
- whatsoniphone.com

Ulin sareng Karéta Imut, dirancang ukur pikeun murangkalih! Kareta anu langkung laun sareng gampang dimana barudak anjeun tiasa maénkeun sababaraha jam. Maénkeun ku lumba-lumba anu bahagia, nangkeup koala, oray anu pareng, platypus bobo sareng roselle anu berwarna. Karéta lucu imut pisan ku ramo saeutik. Barudak tiasa masihan kakuatan bébas pikeun imajinasina dina modeu énggal ieu!

Hatur nuhun fans!
We

Unduh pitunjuk supir karéta

PEMBACA PALMING The Fortune Teller

Biasana $ 0,99.

Dupi anjeun kantos terang naon maca palem anu anjeun tiasa nyebatkeun ngeunaan takdir anjeun? Jelajahi masa depan anjeun sareng ngadamel kaputusan anu leres kalayan nganalisa garis kasuksésan, garis kahirupan, garis sirah, garis jantung, garis kawinan, garis perjalanan, baris takdir. Ieu sanés aplikasi bacaan palem otomatis. Kusabab kami henteu nyangka hiji aplikasi sacara akurat tiasa nganalisa jalur sareng ngaduga masa depan kalayan leres.

Aplikasi ieu masihan anjeun prediksi nyata kanggo hareup. Eusi vérsi ieu diciptakeun saatos sakitar taun 1 saatos nyarios seueur buku kuno sareng vedas, kalebet Garuda Purana.

Naha anjeun badé diajar maca nyata dina lontar? Ieu mangrupikeun aplikasi pangsaéna. Ngan undeuran éta sareng ngajalajah.

Diantarana pilihan anu béda pikeun émisi pribadi, maca palmar mangrupikeun cara anu kuat pikeun terang sadayana tina kahirupan cinta anjeun ka kahirupan finansial, ti kasehatan fisik anjeun pikeun kasukupan spiritual. Saurang maca palem bahkan tiasa nambihan takdir anjeun! Sareng sapanjang jalan, anjeun bakal mendakan kasempetan anu ditawarkeun ku nasib, Kinérja, perjalanan sareng karir.

Sadaya anu urang nganalisis:
* Lifeline
* Jalur haténa
* Garis sirah
* Garis takdir
* Garis sukses
* Garis kawinan
* Garis perjalanan

* Gunung Jupiter
* Gunung Saturnus
* Gunung Apollo
* Mont Mercure
*
* Gunung Vénus
* Luna Gunung

Sakumaha anjeun tiasa tingali, bacaan dina lontar tangan lega sareng ngalangkungan sadayana. Ogé katelah "palem tangan", éta tiasa masihan anjeun wawasan anu jero sareng bermakna kana masa lalu anjeun, ayeuna sareng masa depan anjeun! Pamiarsa anu dicekel kami atanapi nyetir palebah langkung jauh sareng ngabantosan anjeun ngartos sipat personalitas alami anjeun supados langkung saé kakuatan sareng siap pikeun tantangan anjeun.

Nganggo aplikasi kami, tepang garis anu béda-béda, bentuk sareng pigura. sareng tanda dina palem sareng ramo anu ngungkabkeun ciri-ciri jalma.

Download PALM READER Juragan Carita

warna tukang

Biasana $ 2,99

Jieun wallpaper 40 éndah kalayan jenis warna anu tos ditetepkeun kieu sareng kelir katerasik customizable
Tambahkeun kalénder dugi ka 2 bulan salaku layar konci sareng layar bumi.

[Setélan layar]
● Warna siap pake
Milih kelir paporit ti 40 kelir siap-di tos dibagi kana kelompok 6 (iPhone, Jewel, Langit, Usum, Alam, Alam, Sistim Tatasurya).

● gradién
Pilih warna gradién (tina Warna ti luhur ka handap) atanapi hiji warna ku pamilih gradién.

● warna Top / Warna tukang
Sebutkeun warna ku Hue / Saturasi / Caang

● Vignetting
Sebutkeun warna ujung layar ku disetél Opacity / Hue / Saturna / Caang.

● Calendar
Milih rentang (bulan 1 / bulan 2) jeung warna (Warna warna / warna poék).

[Nilik Screen]
● Ihtisar
] Pariksa tilik layar konci / layar utama ku cara mencét tombol Nilik dina belah-belah katuhu luhur layar.

● Simpen wallpaper
Simpen wallpaper kucara ngetok dina Preview Screen sareng "Save in Film".

● Sadia jadi wallpaper
Sayogi janten wallpaper dina aplikasi terbina dina "Setélan"> "Wallpaper"> "Pilih wallpaper" "" Filmstrip "Atawa tina aplikasi Poto" diwangun ".

Ngundeur warna latar

Do.List: Tugas Daptar Pangatur

Biasana $ 3,99

Operasi: rencana tugas anjeun kana béréndélan dinten enjing na engké. Paké béréndélan hirup pikeun ngatur sagalana!

daptar utama
○ Dinten
○ Isukan
○ Salajengna

Béréndélan hirup
Ngatur kahirupan anjeun sareng program Life Life List anu kasohor:
. ] ○ Senarai Grosir
○ Daptar Packing
○ béréndélan balanja
○ Pintonan ningali
○ Buku maca
○ Atanapi ciptana!

affordable
Henteu aya iklan
] Sadaya fitur utama anu disayogikeun sareng aplikasi
Lalanggan ukur dipikabutuh pikeun sinkronisasi multi-alat
Teu aya akun / pendaptaran diperyogikeun, singkronisasi nganggo iCloud

KAJIAN MAJOR
Langkung ti ulasan 97% masihan béntang Do.List 3 -5!
Langkung ti 93% komentator masihan Do.List 4 atanapi 5 béntang!

CIRI KLASIK
○ Daptar grocery pisan mangpaat!
○ Séréd gampang pikeun priorités pancén anjeun
] ○ Jieun daptar anyar pikeun balanja, liburan, jsb.
○ Modél sederhana, teu aya kabingungan!
○ iCloud Nyadangkeun
○ A pple Watch pangrojong
○ Dinten Widget
Shortc potong kompas layar 3D
○ Lambang anu nunjukkeun jumlah anu henteu lengkep

"Lengket kana jinis tugas ieu mangrupikeun kaputusan anu alus teuing."
-iPhoneAppsReviewOnline.com

TANGKAP KANGGURAN NENG anjeun
Do.List mangrupikeun aplikasi manajemén tugas pikeun jalma-jalma. Abdi henteu tiasa ngawangun kanggo perusahaan klien. Kuring nyusun normal pikeun kahirupan.

Basajan - Mimitian dina hijian waktu detik
desain anu jadi basajan yén éta téh intuitif. Paké tutorial ka ngamimitian atawa malire deui jeung ngajajah!

rarancang
Lamun anjeun milih tugas pikeun tugas, tambahkeun ka daptar "panginget" kanggo panginget a!

fokus
Nalika anjeun muka Do.List, layar halamanna nyaéta "Dinten ieu."

"Do.List mangrupakeun aplikasi minimalis nu mere kakuatan".
-AppPicker.com

alesan
Pilih bewara nu nyaluyukeun maneh:
○ Cokot tanda petik poean
○ Produktivitas Tips
○ panginget "Minggu Peuting Persiapan" pikeun nyiapkeun saminggu
○ Motivasi "Senén isuk a stock pabinihan"

"Pribadi, Kuring bogoh ka aplikasi ieu ... Kuring ajak saha waé anu peryogi pikeun ngatur kahirupan sareng resep ngalakukeunana kalayan daptar pikeun ngagunakeun éta. "
InsideHerHead.net

PEMBANGUNAN TULISAN
Daptar panjang mangrupikeun. Upami daptar Dinten anjeun gaduh langkung ti lima tugas, anjeun bakal nampi pesen anu ngundang anjeun kanggo dicaskeunana!

data cadangan
Sadaya data anu disimpen sacara lokal dina telepon, tambah anjeun ngan kedah pencét "Simpen" dina Setélan pikeun disimpen ka iCloud.

Unduh daptar Do.List: panata tina daptar tugas

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR