India: Di deukeut 40 tilas timbalan anu teu acan tinggaleun banglo resmi; Paréntah pangusiran anu dikaluarkeun | Warta India

NEW DELHI: Dekat tilas timbalan 40 ti Lok Sabha masih teu acan tinggalkeun banglo resmi di Lutyens 'Cirebon, nyababkeun otoritas ngaluarkeun perintah pengusiran di handapeun undang-undang anu dipinda di tempat umum (ngusir padamelan anu henteu sah), saur sumber.
Hukum anu dirévisi masihan pamaréntahan pikeun ngaluarkeun béwara panyabutan, nungtut tanggapan para padumukan anu henteu sah dina tilu dinten, lilana diréduksi jadi dinten 15, luyu sareng hukum saméméhna.
"41 urut timbalan teu acan tinggaleun bungalows resmi. Otoritas mimiti ngirim pesenan deportasi ka aranjeunna, "saur salah sahiji sumber.
19 Agustus, Komite Perumahan di Lok Sabha dipimpin ku CR Patil, maréntahkeun perkawis urut timbalan 200, anu henteu ngantunkeun banglo-séwang séwang-séwangan, ngantunkeun enggonna kirang tina saminggu sareng ngaleupaskeun listrik, cai sareng limbah. sambungan dapur dapur ka tempat tinggal dina tilu dinten.
Kusabab pesenan na, kalolobaan urut timbalan parantos ngantosan banglo resmi, tapi tilas timbalan 41 henteu acan dilakukeun.
Numutkeun aturan, urut anggota kedah ngantunkeun banglo dina sabulan ngabubarkeun tina Lok Sabha lami.
Dina Méi 25, Présidén Ram Nath Kovind ngabubarkeun 16e Lok Sabha sareng ngiringan pangaruh langsung ka kabinét Uni saatos kabentukna pamaréntahan Modi kanggo istilah kadua.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India