Logistik Afrika: jam révolusi - JeuneAfrique.com

Forum Afrika Forum Forum sareng firma konsultasi Okan ngirimkeun saran pikeun modéren logistik Afrika, unsur konci pikeun kasuksesan integrasi ékonomi kontinental.

Modéren logistik Afrika mangrupikeun salah sahiji proyék anu penting pikeun nyanghareupan buana. Sanaos kamajuan anu dilakukeun salami lima belas taun ka pengker, khususna di palabuhan, dimana 90% pas perdagangan kontinental, séktor tetep henteu kompetitif sareng modern pikeun ngadukung industrialisasi sareng integrasi ékonomi Afrika.

Dina hiji waktu nalika Wewengkon Perdagangan Bebas Benua Afrika ngalebetkeun fase operasionalna, Forum CEO Afrika (rapat utama sektor swasta di buana Afrika, dikelompokeun ku Jeune Afrique Media Group 9 sareng 10 Maret 2020, Abidjan) sareng firma hukum Okan ngahijikeun kaahlianna dina a laporan ekslusif anu nyusun saran anu pragmatis pikeun ngagancangkeun révolusi nyata dina sektor logistik Afrika.

Nguatkeun kamampuan nagara, struktur logistik intra-Afrika, ngagancangkeun modéren palabuhan atanapi ngiringan sarat kelas tengah ... Rekomendasi anu dirancang pikeun nyumponan kabutuhan investor sareng pangusaha, sareng pamustunganana kedah ningkatkeun kualitas sareng biaya jasa atanapi barang anu dimaksud pikeun konsumén.

Frédéric Maury, panulis laporan sareng sutradara redaktur di Jeune Afrique Media Group, parantos masihan lampu pikeun modéren logistik Afrika, nganggap téknologi anyar sareng kabiasaan konsumsi kelas tengah Afrika. "Bagian ieu kirang sering dibahas," ngumumkeun Frédéric Maury: "Padahal éta mangrupikeun akselerasi penting pikeun inovasi sareng investasi pikeun kapentingan konsumen, sareng buana. "

Jeune Afrique: Kumaha modéren modéren logistik buana mangaruhan kelas tengah Afrika?

Di sisi praktis, aya logistik mil terakhir, anu ngalibatkeun barang ahir ka konsumen sareng nyalirkeun pertukaran barang, sareng logistik tiris, anu dihubungkeun sareng angkutan sareng panyimpen bahan bakar, ngembang téh naékna belah balanja sareng supermarkét di buana.

Bagian sanésna kana mobilitas jalma-jalma, khususna di kota-kota gedé, kalayan sagala aplikasi jenis Uber anyar, Taxify, atanapi Yango.

Kumaha modérnisasi modéren tanaga sanés pikeun nguntungkeun para konsumen?

Masalah logistik di Afrika nyaéta biaya transportasi jauh langkung luhur tibatan saéter dunya. Dina laporan éta, kami masihan conto wadahna anu dua kali langkung saé ngangkut ti Abidjan ka Ouagadougou, tibatan ti Shanghai ka palabuhan Ivorian, sedengkeun rute intra-Afrika nyaéta 16 kali deui pondok. Keuntungan pikeun konsumen janten dina harga sareng waktos pangiriman.

Naha anjeun ngagaduhan conto perusahaan perusahaan anu modéren modéren di buana?

Éta ngagaduhan Jumia, anu kantos pamimpin e-commerce di Afrika, éta mangrupikeun salah sahiji organisasi logistik panggedéna di buana. Keyopstech, anu ngaluncurkeun pangiriman bungkusan dina kota-kota tapi ogé antara nagara-nagara. Urang ogé tiasa nyebut bagéan angkutan panumpang sareng Uber, Bolt Africa sareng Kareem, tapi sadaya séktor ieu tetep rapuh sabab nuju panganyarna na kusabab masih hésé beroperasi di Afrika.

Naon konci anu bakal dilakukeun ku aktor ieu?

Hese dihesekeun tapi salah sahiji konci tiasa janten téknologi anu jéntré, sederhana sareng diadaptasi kana kontéks Afrika.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique