India: Opat pamimpin Kashmir dileupaskeun dina tautan "perilaku anu hadé" Warta India

SRINAGAR: Opat pamimpin partai politik J&K sacara tradisional dileupaskeun Kemis sabada administrasi maréntahkeun aranjeunna ngadaptarkeun iketan jangji "mertahankeun perdamaian sareng perilaku anu hadé."
Tilas PDP timbalan Noor Mohammed, Abid Ansari sareng Yawar Mir sareng mantan Présidén Kongrés Kongrés Shoaib Lone mangrupikeun kelompok kadua pulisi di lebak anu dileupaskeun tina ditéwak atanapi ditahan tahanan J&K leungit tina status spésialna kalayan pembatalan Artikel 370 sareng 35A dina Agustus 5.
Bulan kamari, administrasi ngabebaskeun Présidén Konférénsi Rahayat Molvi Imran Ansari, Syed Mohammad Akhoon tina NC, Mohammad Amin Kongres sareng Khurshid Alam PDP kusabab alesan kaséhatan. Perkembangan anu anyar saluyu sareng angkat resmi larangan dina pariwisata di J&K ti Kemis.
Noor, Abid sareng Yawar anu tilas timbalan Batamaloo, Sadibal sareng Rafiabad, masing-masing. Shoaib Lone ditantang ngepung Kalér Kashmir dina tikét kongres dina pamilihan umum anu kamari, tapi éléh. Anjeunna salajengna mundur ti jabatanna salaku pupuhu partai distrik.
Sanajan aranjeunna pamustunganana diidinan ngantepkeun pusat tahanan di Centaur Hotel sapanjang tasik Situ Dal seueur politikus, pamimpin separatis sareng aktivis anu masih ditahan atanapi di handapeun tahanan imah. Daptar kalebet tilas CM Farooq sareng Omar Abdullah et Mehbooba Mufti .
Pamaréntah ngumumkeun dua minggu ka tukang yén politikus anu ditahan bakal dileupaskeun sacara berperingkat, dumasar kana réspon lebak kana usaha pikeun ngabalikeun normal. Pimpinan partai politik utama di Jammu anu pangheulana dileupaskeun.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India