EMI TANJUNG DAFTAR RAFIS EMI

Rekrutmen di Kamerun gratis, Waspada lamun biaya mayar sareng henteu pernah ngirimkeun artos ku transfer éléktronik (MOMO atanapi OM)

Pikeun kabutuhan jasana, EMI MONEY SARL perenahna di Yaoundé Etoa Meki ngalaksanakeun MANAGER HOTEL, yuswa 40 paling kalayan 02 taun pangalaman.

JURISDICTION:

  • Janten lulusan PANAS PENGURUSAN; BTS, LICENSE AND MASTER IN HOTELLERIE.
  • Ngadegkeun alat komputer (automation kantor: Word, Excel, Powerpoint ...) sareng software bisnis;
  • Gaduhan lisénsi supir "Category A sareng B" bakal janten asset.
  • Janten bilingual (Perancis sareng Inggris) tiasa janten asset.

Kéngingkeun kirimkeun CV anjeun ku email, di 18 Oktober 2019 paling anyar via alamat: drh@emi-money.com , netepkeun dina TUJUAN: "aplikasi padamelan: PELUANG PENGUASAAN"

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!