Awéwé sareng kasuksesan: "Anjeun peryogi wasiat"

Masalah pusaka atanapi pusaka randa biasana dijelaskeun ku karanjuran sababaraha baraya ti almarhum. Ieu anu dipercaya ku Djénéba Damba, Présidén asosiasi Tékérenila. Numutkeun ka dirina, pikeun nyingkahan kononan ieu, diperyogikeun duanana netepkeun wasiat.

Sumber: studiotamani

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://bamada.net/femmes-et-succession-il-faut-un-testament