Baba Danpullo ngagentos Bolloré di palabuhan Douala?

"Kasepatan konsési, dimimitian ku TIL dina Oktober 4, ngabutuhkeun konsésier masa hareup pikeun masihan stake minoritas dina manajemén perusahaan ka kelompok lokal. Salian CCML, operator Kaméra sanésna ogé kedah aya hubungan sareng ibukota manajer ka hareup. Babak lengkep méja masih dina nyieun »Ieu mangrupikeun quintessence artikel anu diterbitkeun dina 9 Agustus 2019 ku majalah Lettre du Continent.

Baba Danpoullo

Numutkeun majalah ieu, produsén Kameronia kedah janten bagian tina mitra grup Italia-Swiss Terminal Investment Ltd (TIL), konsési anyar tina terminal wadahna.

Anu dua kali Prancis nyebarkeun yén éta téh Kaméra Benua Benua (CCML), grup Baba Ahmadou Danpullo, anu diperkirakeun janten pamimpin mitra lokal kelompok grup Italia-Swiss Terminal Investment Ltd (TIL), konsési anyar tina terminal wadahna terminal Otonomi Port Douala.

Nyaéta ku siaran pers anu diterbitkeun dina 16 Séptémber 2019 yén manajemén Pelabuhan Douala ngumumkeun sebutan TIL pikeun ngurus manajemén terminal wadahna, anu ngajamin konsorsium Bolloré-APM Terminals salami lima belas taun. Grup Bolloré, anu nangtang nolakna, paréntah pikeun pangadilan sareng Présidén Républik.

Upami datangna di Pelabuhan Douala materializes, Baba Danpullo bakal langkung ngaganjar hiji kakaisaran anu parantos aya dina séktor telepon sélulér, angkutan udara sareng produksi tèh hideung.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/societe/1109644-cameroun-baba-danpullo-pour-remplacer-bollore-au-port-de-douala