Rampant Bélarus janten tim 1ère kanggo cocog sareng Euro 2020

Tim Bélgia janten tim pangheulana ngamankeun tempat di Championship Éropa taun ayeuna sareng kameunangan catetan ngalawan San Marino, samentawis Bayaran-Bas nguatkeun kasempetan pikeun kualifikasi ku nyetak tilu tujuan telat pikeun ngéléhkeun Irlandia kalér .

Bangsa Belgia parantos kéngingkeun 9-0, anu mangrupikeun catetan pikeun wates kameunangan pangbadagna dina sajarahna, anu ngamungkinkeun aranjeunna ngahijikeun tempatna di luhur Grup I sareng ngajamin tempat anu ganda.

Rusia jigana ampir pasti ngiluan aranjeunna saatos neunggeul Skotlandia 4-0 di bumi cicing dalapan titik jelas tina tempat kadua, saatos tilu sésana kualifikasi.

Memphis Depay nyitak dua gol Walanda dina kameunangan 3-1 di Irlandia Kalér, ngantunkeun dua tim diikat tilu dina titik 12 ku Jérman dina kumpulan C. Irlandia Kalér parantos maénkeun hiji deui pertandingan, kumaha oge, sareng dua kualifikasi sanésna nyaéta ngalawan Walanda sareng Jérman.

Kroasia nahan kontrol Grup E kalayan kameunangan 3-0 kameunangan na dina Hungaria . Polandia meunang sareng skor anu sami, di Latvia, ogé ngajaga timbel tilu titik dina Grup G.

Dua puncak unggal kelompok 10 cocog pikeun tim Euro 2020 ka 24. dimaénkeun di nagara 12 tanpa korsi otomatis. Opat tim kualifikasi sanésna bakal maén opat séri dina playoff dina Maret.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/rampant-belgium-becomes-1st-team-to-qualify-for-euro-2020-101019