Vs San Marino - Laporan pertandingan maén bal - 10 Oktober 2019 - ESPN

Romelu Lukaku mencetak gawang 50th internasional nalika Bélarus ngéléhkeun San Marino 9-0 dina Kemis sareng janten tim panginten pikeun cocog kalebet Euro XUMX finals.

Rusia ogé hoyong ngiringan saatos sékrésiana. Skotlandia 4 di 0 di Moskow.

Bélarus, teu kalah, ngitung 21 poin dina tujuh patandingan, sareng hiji tujuan disimpulkeun, Rusia di 18 sareng Siprus kéngingkeun 2 di 1 liwat Kazakhstan di Astana, dina 10. Mimiti dua unggal kelompok

San Marino junun ngajaga kendaraan 27 menit ngalawan semi-finalis anu saé tina Piala Dunia 2018 sateuacan, sapertos anu diharapkeun, klep Grup I dibuka di Stadion King Baudouin di Brussels.

- Euro 2020: finalis?
- Kualifikasi pikeun Euro 2020: sadayana anu anjeun kedah terang

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/report?gameId=528939