Brad Pitt sareng Angelina Jolie: Perceraian maranéhanana bakal enggal réngsé - VIDEO



3 taun saatoseun kagét anu hébat diidinan ku Hollywood saatos cerai aranjeunna kasohor Brad Pitt anu kasohor. Angelina Jolie henteu acan tiasa ngahontal persetujuan. Kanggo ngabagi harta sareng ngarampungkeun cara pipisahan.
#BradPitt #AngelinaJolie
sumber: https://www.newspeople.info/brad-pitt-vs-angelina-jolie-leur-divorce-bientot-a-terme/

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=wiQBfjvmZVM