Pantun: Numerica ngaluncurkeun garis pakean "Rika Busana"

Artis Afropop Kaméronia, Numerica ngaluncurkeun garis pakean sorangan anu disebut "Rika Clothing".

Artis ngadamel pengumuman ieu dina Twitter sareng Instagram-Na dina 6 Oktober Oktober 2019.

Para peminat Numerica salawasna resep na gairah pikeun busana.

Panulis lagu "Disahkeun" nyatakeun ideu di dieu nyaéta pikeun ngajukeun baju kualitas anu dikaluarkeun ku Kamerun.

Garis baju ieu bakal nembongkeun visi fashion na.

Ngaliwatan proyék ieu, Numerica boga tujuan pikeun nyumbang kana évolusi industri busana Kamerun.

Artis meryogikeun pangrojong dina proyék anyar ieu.

Ornella Mendjana (Intern)

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.crtv.cm/2019/10/fashion-numerica-launches-clothing-line-rica-clothing/