FIF: Oumar Ben Salah nyerang saatos nyempad calon dina Drogba

Pura-pura kalungguhan présidén Féderasi Bola Sepak Ivorian (IFF), Didier Drogba henteu ngahiji. Saatos Ne Marco, saurang tukang maén bal Ivorian sanés jalmi Oumar Ben Sallah percaya yén panulis paling luhur dina sajarah Gajah (tujuan 66, pamilih 106) henteu dipotong pikeun padamelan.

"Kuring heran naha Didier Drogba panginten langkung. Anjeunna ngagaduhan nami anu ageung, anjeunna ngasuh jersi kanggo tim nasional, sanaos anjeunna henteu kéngingkeun BISA. FIF, éta awal teuing pikeun Didier (...). Anjeunna ngagaduhan cacad: urang henteu pernah kantos ningali anjeunna ngadeukeutan bal-balan urang, malah tilas pamaén ", dikritik Ben Sallah.

Baca ogé: Hadiah Khusus Arafat Dj, juara Primud d'Or ... Molare ngajelaskeun pentingna

Kecap tina juara Afrika 1992 ngagaduhan biaya anjeunna sababaraha kritik di ditu di dieu. Sababaraha pangamat percaya yén jalan kaluar tina Oumar Ben Sallah ngan ukur pikeun "nampik" Didier Drogba, sabab anjeunna ayeuna prakték di FIF, salaku anggota arah Téknis Nasional.

Pikeun bagian na, klan Didier Drogba henteu resep ku jalan kaluar tina Oumar. Pamanna, Michel Goba, khususna, negeskeun yén legenda Ivorian éta "pas" nuju IFF.

Joe Midelli

Anjeun bakal resep

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/societe/sport/fif-oumar-ben-salah-attaque-apres-avoir-critique-la-candidature-de-drogba