140 $ ieu ogé sami-sami nyedot rambut piaraan sareng anu leres 400 $ + Dyson - pembersih vakum nirkabel BGR

Dyson nyiptakeun vakum nirkabel anu mangrupikeun pilihan anu paling kondang sareng dijalankeun di pasar. Tapi, aya seueur pilihan anu sanésna ditimbang sateuacan narik dina vakum anu hargana 400 $ atanapi seueur deui. Salaku conto, tingali Nequare pembersih vakum nirkabel sareng ngaleupaskeun rambut piaraan tina Nequare, ayeuna dijual di harga 139,99 $ saatos ngiringan kupon dina situs. Éta épéktip pikeun ngajemput rambut sato salaku Dyson V6 atanapi bahkan V7, tapi hargana ratusan kirang!

Informasi konci ti kaca produk:

  • NEQUARE mangrupakeun mérek dagang kadaptar. Kami nawiskeun jasa saatos jual di bulan 24 sareng palayanan pelanggan anu pangsaéna. Upami anjeun aya patalékan, hubungi kami via email anu kami parapel.
  • Nyedot anu pangkuatna tina sadaya vakum nirkabel The 200 W NEQUARE LATEST pembersih vakum nirkabel anu nyayogikeun nyeuseup, sedutan bébas tina 18 kPa dina modeu MAX. Saatos dihurungkeun, laju éta normal. Aya tombol MAX dina luhur awak utama. Jam tombol MAX nyaéta nyeuseup anu langkung kuat. Gampang nyedot lebu, rambut sareng crumb, mite, anu idéal pikeun lantai kayu keras, karpét, témbok, tabél, mébel sareng siling. Anjeun tiasa gampang sareng gancang ngabersihan upami anjeun peryogi éta.
  • 【Ringan sareng serbaguna】 Awak utama énténg, anjeun tiasa kalayan gampang ngagunakeun pembersih vakum ieu di bumi. Kalayan Multiple Brush, nyumponan kabutuhan sagala rupa beberesih kalayan aksésori lanté-ka-siling. Abdi bogoh ka pagawean di bumi.
  • 【Ngarobih cara anjeun pikeun meresihan sakumna bumi anjeun Gantelkeun Ukuran Lengkap LED Lébar Multipurus LED, Sikat Listrik Miniature (Ngabersihkeun Perabot Upholstered, Kasur), 2 1 Dusting Brush (Perabot Permukaan Hard Vacuum, Curtains, jeung sajabana), Crack Nozzle, Roller Karpétna tihang karét, Munggah basa sareng majalah.
  • Batré Kahirupan umur panjang, batré langkung panjang sareng vakum HUTUP Vakum nirkabel NEQUARE dihidupkeun ku batré litium-ion énggal anu tiasa nganteurkeun dugi 35 menit dina modeu sedot. Gampang ngalih kana kakuatan maksimal dina touch tina tombol. Nyayogikeun dugi ka 18 menit nyeuseup langkung luhur pikeun tugas anu langkung hese. Nyeuseup maksimal nyaéta kali 5 langkung luhur ti tukang vakum DC biasa.
  • Jero bersih di mana waé, gampang kosong, saringan serat karbon antistatik nyandak lebu lebu taneuh sareng kerah keras. noel kana kokotor.

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun uninga ngeunaan nawaran pang anyarna sareng suksés dina Wéb. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR